Dobry den,mate krásne kuřátka.
Minulí týden se mi vylihlo 5 kuřátek,ale 4 pipali a nevylihli se ,prostě se udusili,co jsem dělal špatně?
Dale jsm se Vás ctěl zeptat čím se krmí,kdy mužou ven ?
Dávam jím krupky ,Jahle Strouhanku, a vařene vajičko.
možno bola slaba vlhkosť v liahni,tak skoŕapka bola tvrda,a nepredobali sa cez nu von.ja krmim kuriatka zo začiatku kukuričny šrot a varene vajičko nasekane,to je v prvch dnoch a poto im davam varenou ryžu zmiešanu s kukuričankou,a perfektne to si davaj,len to že ta ryža je draha...80cent kilo
na stavbu liahne tej čo som tu dal fotky je potrebne termostat ten čo je vpredu potom 50L mrazak calex alebo iny,žiarovky ...niekto dava 2 kusy ja som dal 4 na rovnomernejšie ohrievanie vajec a prepojene su naprieč 2 a 2 to preto ak by nejaka žiarovka prehorela tak ešte 2 budu fungovať aby sa vajička nepodchladili...a to je všetko treba skusiť:))))obracanie vlhčenie to všetko už ste počuli)))davam ešte naspod fotky kohutov stej liahne čo som poliahol)))
ja se taky přidam mam 26 křepelek jaonskych ktere se mi lihli 11 ledna ale na poprve snad dobre jo a vajička jsem dostal od strejdy na vanoce tak asi zitra přidam fotku
Dobrý deň
Chcem sa spýtať o jednu radu či by mi niekto nevedel povedať koľko W. telesa sa používajú v liahni. Písať na michal.zeliar@centrum.sk,alebo 0904984381
Vopred ďakujem .
Čau ja tetka lihnu mam 5 lihni jednu na 24 slepičich tam mam sesexky jednu na 60 slepičich 30 sesex a 30 leghorn třiti ma na 150 tam mam zdr wyandotky 50 ks hemšpirky 50 ks a maransky 50 čtvrtou taky na 150 tam sou 100 slepičich arokauna a 50 perliček a patou největší na 250 tam sou ruzne kačky jako jsou kajugy ruanske saske starorynske a nově ktere semn včas sehnal čárkované všechno se mi má lihnout 23 března akorád perličky a kačeny se mi maji lihnout o něco později potom zašlu foto aš se mito bude lihnout .Čau