žako v ložnici
David
Tak i kdyby si to snad rozmyslel tak žaka dneska seženete:)Je přežakováno:)
ale i tak vám přeju hodn štěstí.Já bych si žaka asi nekoupil.odně lidí říká že hodně práší a třeba eklektusi nebo amazoňani jsou pro mě pěknější:) Žako je pro mě takoví africký ´´holub´´:)
fylip
Marty možná sis všiml, pod oknem na druhé straně pokoje mám zvlhčovač s čističkou Bionaire, ale zlepšení co se týče prašnosti nastalo jen trochu.
PS-je nefér psát, co bych si "já" nekoupil, osobně také vím o několika druzích, ale možná se někomu právě líbí - proč jej odrazovat?
Cone:Nechtěl jsem nikoho odradit, jenom jsem napsal můj názor na žaky:)
Měl jsem senegalce na ochočení a byl perfektní.Dokoupil jsem k němu později samce a lezli do budky, ale samici mi něco zabilo.Nevím co to bylo.Dvojité pletivo jsem měl, ale chci říct že senegalec je na ochočení taky dobrý i když žakovi se určitě nevyrovná.Další důvod proč bych si ještě žaka nekoupil(nevím jak moc to je pravda) je že je hodně stresoví a rád se škube.Nechci nikoho odrazovat, jenom jsem na to napsal svůj názor.
Viděl jsem že ají kakadůů ružovích a amazoňanů je hodně.
V přerově je dost amazoňanů pokaždé.
fylip
Navazuji na starší diskuzi ohledně čističek vzduch. Mám žaka, 2 psy.Jaké máte novější zkušenosti s čističkama vzduchu, jakou byste doporučili.Díky.
Odpověď na příspěvek uživatele Meda z 08.03.2014, 17:14:06
Máme taky žaka,čističku máme IONIC CARE.Reklama naní byla v Loskutákovi.
Odpověď na příspěvek uživatele Květa z 08.03.2014, 19:23:29
Díky moc, mrkla jsem na to. A jak jste spoojení? Na Heurece jsou i kritiky.