Gratuluji vám že se vám chytla, až mi sroste kost na ruce tak se do toho také hned pustim, počítal jsem slepice před 2 lety- bylo jich 40, a nyní jich je jen 26, žádné jsem nezabíjel a ani samy nepošly tak to musela být liška.
Liška tam prve nechcela asi chodiť tak som dal do klece na celi ďeň kralika a večer v 11 hodin už tam bola.Každe rano som mal vyhrabane seno v tej prehradke na seno.ale kralici boli živi až raz sa jej tam podarilo vojsť a zabyla mi štiri kusy.Uvydim či to všetko mi pozabyjala jedna liška.
pavol,gratulujem k ulovku,mne v lani zabila naraz 35 trojmesacnych brahmaniek a 5 pizmoviek.uzitok z nich ale nemala,nevedela ako naspat cez plot,tak dostala do chrbta vidly..zahadou vsak ostava,ako sa dostala zvonku cez dvojmetrovy plot???hm,to mi uz nepovie:D
tak to ja mela kolem 50 slepic u domu se psy a moje mamka vic k lesu u statku a psy nemela .... jeji slepice jsou vsechny a a me za posledni par dni zmizlo pres 30 slepic .... vzdy si prisla na svacinku , obed a veceri.. a vybeh oploceny a psy kolem vybehu.-.-- vzdy kraval od slepic a kdyz jsem pribehla zbylo tam jen peri a splasene slepice.... ale ted posledni dobou mam klid..ze by uz mladata nemusela tak krmit... a nejblbejsi je to, ze mi ulovila ty mlade nosnice a ty co letos meli jit do duchodu tak je nechala ... tak vajicka klesli a ty starsi uz skoro nenesou... asi liska si chtela pochutnat na mladem masicku... mnam
to je hlupost,prirodzenych zdrojov ma viac nez dost,je jej len ovela jednoduchsie chytit sliepku na dvore,ako sa nahanat niekde po kriakoch za bazantom,alebo sa napchavat slimakmi..viem,o com hovorim,u nas po dedine sa premavaju,ako psi.chybu robia aj polovnici,ze ich nekantria,kde mozu...