Aktuálně: 3 745 inzerátů212 257 diskuzních příspěvků18 280 uživatelů

prujem korela

jirka (neregistrovaný) 13.04.2010, 20:25:31 xxx.xxx.71.67
mam ve voliere 1 par korel a a jedna ma prujem s vodou podavam za krmivo vajecnici proso slunecnici vitaminny a vodu a jablko a ovoce a bojim se ze se ji neco stane vcera nic nemnela a ten ma prujem co mam delat poradte dekuji
anonymní (neregistrovaný) 13.04.2010, 20:36:59 xxx.xxx.193.236
krmte jenom suchým a doporučuji odčervit, zkuste,jestli korela není vyhublá, prohmatejte, nevystupuje-li hrudní kost a nemá propadlé bříško, to by byla známka začervení.
Lenka (neregistrovaný) 23.02.2012, 19:03:01 xxx.xxx.115.90
dobrý den,moje korela má už průjem pár dní,přitom jí dávám stále stejné krmivo,na které je zvyklá,včetně vitamínů občas i ovoce,nejčastěji mandarinky,protože ty miluje.jak začala mít průjem,musela jsem každý den čistit klec a občas desinfikovat,často pije,dokonce více než normálně.vodu se místo jednou denně snažím měnit dvakrát a začalo se to malinko zlepšovat,když jsme se jí zkusili podat vařenou mrkev.korelka není vyhublá,nevystupuje hrudní kost a ani nemá propadlé bříško,co mám tedy dělat?

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.