Aktuálně: 3 727 inzerátů211 744 diskuzních příspěvků18 271 uživatelů

Přerov

fylip (neregistrovaný) 12.04.2010, 12:52:08 xxx.xxx.83.136
Dobrý den,
Ptáků bylo hdoně.Co jsem viděl bylo:Hodně žaků,4 eklektusi-2 samci a dvě samice,nádherní amzoňani žlutohlaví asi oratrix,amazoňani modročelí,oranžovokřídlí,Amazonci modrohlaví,bílobřiší.Jeden kakadů růžoví.Hodně alexandrů-Viděl jsem páru rudohlavích,nádherné číňany,nějací černohlaví,jednoho alexandra velkého a dokonce alexandra smaragdového.Z austrálie jsem viděl páru červenokřídlých,9-ti letou páru králováků-10 000Kč,3 patagonci,nějací nádherní,mníšci šedí byly taky.Hodně senegalců.jeden pán tam měl i nádherné červenokbřiché senegalce za 5000.Jinak i obyčejných senegalců hodně.Hodně majeráků.Konžských bylo hodně.I guilemi ají fant.Byl jsem v autě s známím který vezl 3 konžské.2 guilemi a 1 fant.Viděl jsem tam ají jednoho nádherného samce. fant. za 10 000 Kč.To jsem napsal aspoň to základní.Už se mi to jednou podařilo smazat takže jsem to napsal stručně.Já jsem byl s burzou spokojený.Kroužky jsem koupil a všechno ostatní taky.Možná si ještě na něco spomenu co jsem měl napsané v příspěvku který jsem nechtěně smazal:)
fylip
cone (neregistrovaný) 12.04.2010, 14:52:13 xxx.xxx.67.3
Ti samci eklektusů byli nádhérní, aruensis polychloros, jedna ze samic byla vosmaeri. Jinak ještě byly nabízeny aymary citronové, pap. brýlatí, mrzí mě, že jsem si si nevšiml těch alex. černohlavých a smaragdového.
fylip (neregistrovaný) 12.04.2010, 16:32:01 xxx.xxx.80.34
Černohlaví byly dva, ale nic moc.Před dvěma měsícema tam byly dvě krásné samice, ale za 4 tisíce/ks.Uvažoval jsem že si je koupím ve zwolle(byl jsem v unoru)Byly tam krásní a už ají složené páry některé i chovné.Dali se tam koupit chovné páry už od 180 Euro/pár a to byly ají pěknější než u nás.
Chtěl bych je skusit mít přez léto s alexandrama rudohlavíma a na hnízdění je oddělit.
A.smaragdového jsem viděl poprvé.Díval jsem se na něho a nebil ale nic moc.Znal jsem ho z knížek a tak jsem čekal něco trošku jiného.Nebyl tak velky a ani tak dobře zbarvený, ale asi to je individualní.
fylip

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.