Ptáků bylo hdoně.Co jsem viděl bylo:Hodně žaků,4 eklektusi-2 samci a dvě samice,nádherní amzoňani žlutohlaví asi oratrix,amazoňani modročelí,oranžovokřídlí,Amazonci modrohlaví,bílobřiší.Jeden kakadů růžoví.Hodně alexandrů-Viděl jsem páru rudohlavích,nádherné číňany,nějací černohlaví,jednoho alexandra velkého a dokonce alexandra smaragdového.Z austrálie jsem viděl páru červenokřídlých,9-ti letou páru králováků-10 000Kč,3 patagonci,nějací nádherní,mníšci šedí byly taky.Hodně senegalců.jeden pán tam měl i nádherné červenokbřiché senegalce za 5000.Jinak i obyčejných senegalců hodně.Hodně majeráků.Konžských bylo hodně.I guilemi ají fant.Byl jsem v autě s známím který vezl 3 konžské.2 guilemi a 1 fant.Viděl jsem tam ají jednoho nádherného samce. fant. za 10 000 Kč.To jsem napsal aspoň to základní.Už se mi to jednou podařilo smazat takže jsem to napsal stručně.Já jsem byl s burzou spokojený.Kroužky jsem koupil a všechno ostatní taky.Možná si ještě na něco spomenu co jsem měl napsané v příspěvku který jsem nechtěně smazal:)
fylip