ja vim ze toto tema uz tu bylo nekolikrat ale ja si po vcerejsku nevim rada.koupila jsem si korelu pan mi rikal ze je to samice a ja si to myslim taky ale dneska me to nejak vrta hlavou.mam samce prisel pred 14 dny o samicku a tak jsem mu koupila novou rok 09 zacatek.posilam par fotek je to doopravdy samicka?kdyz piska piska taky je taky dost urvana kdyz zacne rvat alexandr.se samcem se zatim k sobe nejak nemaji ale to chapu koupila jsem ji vcera
a kdybych mela popsat co neni videt na fotkach.nohavicky ma taky vlnkovane jako brisko okolo zadecku a nejake vlnky na ocase.vyfotila bych ji lip ale je splasena.jen me proste prekvapuje ze rve to ta byvala o ni¨jsem nevedela ta byla jak nema.zato tohle to samec je tissi.taky jsem tady na foru cetla kdysi ze ji samicka rve jako pominuta.kazdy je jiny
nejsem nedockava ale kdyby to samicka nebyla tak bych musela najit nekoho kdo by mi to vymenil.ale proc se teda k sobe nemaji.kdyz minuly rok v lete mi soused prinesl korelku co nasel byla to samice hned k ni sel a krmnil ji a tehle si nevsima:)asi se mu nelibi
Vydržte chvilku, nejde všechno hned . Dejte jim čas , ať si na sebe zvyknou a uvidíte jestli k sobě půjdou nebo ne.
Navíc Váš korelák přišel o partnerku před nedávnem.
Dle mého názoru to trvá déle než u těch , kteří žádného partnera ještě neměli .
Tak vidíte,moc dlouho jim to netrvalo.Já má pár korel od loňského léta,celou dobu vedle sebe jen posedávaj bez většího zájmu.Od ledna letošního roku mají budku a stále nic.Koupila jsem ještě jednu samičku tu samec odhání ještě víc,jen si sedne někde blíž.Dneska jsem poprvé viděla,že se ten původní pár lehce ozobává,tak snad to půjde k lepšímu,doufám.Ale trvá jim to moc dlouho.Asi budu muset koupit ještě jednoho samce.Prostě mi to s těma korelama moc nevychází.
Takže přeju hodně úspěchů.