Aktuálně: 3 706 inzerátů209 901 diskuzních příspěvků18 243 uživatelů

problém s trávením andulky

Biba
Biba 11.04.2010, 14:25:52 xxx.xxx.11.126
Hezký den přeji.Máme doma jednoho anduláčka,má 6 let a čas od času má problém s krmením,odmítá směs i proso v klásku často nestrávené zrnka vyvrhuje s takovou bílou šťávou a i chování se v té době mění,jen sedí,nepovídá,stále podřimuje,zatímco jindy je velice živý a veselý.Úplně nám odmítá koupenou směs,teď z ní vybírá jen oves.Poraďte,při vyvrhování se mu zmítá celé tělíčko,nevíme,jestli je vhodné jít k veterináři,museli bychom ho náslilím chytit,i když je ochočený,chytit se do ruky nedá.Děkuji za radu,Biba
Orina (neregistrovaný) 11.04.2010, 15:01:37 xxx.xxx.103.75
Jestliže to nikdy před tím nedělal nejedná se o proces námluv, ale o zažívací potíže. Viděla jsem takového anduláka, který pak uhynul. Možná to chce konrolu u veter.lék.
cone
cone 11.04.2010, 15:17:21 xxx.xxx.67.3
To nestrávené zrní jen vyvrhuje nebo jej nacházíte i ve trusu? Pak by to byl větší zdravotní problém související se žlaznatým žaludkem. Ale i na to byl na našem trhu přípravek Neo_Fos, který někdy pomáhal tyto problémy vyřešit.
anonymní (neregistrovaný) 11.04.2010, 16:09:36 xxx.xxx.11.126
Děkuji vám za odpovědi,ta nestrávená zrníčka jen vyvrhuje,v trusu nejsou. Ten proces námluv jsme taky už zavrhli,to poznáme. Prosím,a ten přípravek Neo Fos bychom mohli použít,i když v trusu zrníčka nejsou?Hodně se tím problémem trápíme,protože pokud to vyvrhuje ,určitě mu není dobře a má bolesti.Moc děkuji za odpovědi a radu.Přeji všem hezký den.Biba
Amandasaw
Amandasaw 11.04.2010, 21:11:21 xxx.xxx.103.29
Tohle jsem zažila. Bohužel se špatným koncem. Náš rodinný miláček začal zvracet cca před 2 lety jakoby záchvatově. Odvodili jsme že se nejspíše jedná o zánět volete, nejvíce mu odpovídal jeho stav. Několikrát jsme ho uzdravili, jezdili s ním k veterináři který nám pomáhal jak nejlépe uměl. Spoustu vitamínu a léků. Koncem ledna se mu to začalo vracet, znovu. Pan doktor se nám snažil pomoci jak nejlépe mohl, na našem miláčkovi však nebyli patrné známky žádného zlepšení, velmi slábnul, pořád spinkal, málo jedl i pil, ke konci jsme ho krmili glukózou a vodou, nakonec ani nemohl na nohy .... poslední den jsem celý ztrávila s ním, držela jsem ho v rukou, když k večeru mi odešel... :'-( :'-( :'-( ... doktor mi pověděl, že měl mozkovou příhodu, která prý nebolí nic, to byl duvod proč se neudžel na nohou a ztratil v nich i cit a padal ke straně, že jsem ho musela celý den i držet .... hrozné to bylo ... musím říct, že nejhorší zážitek, protože jsem ho opravdu milovala ...
Amandasaw
Amandasaw 11.04.2010, 21:12:14 xxx.xxx.103.29
Tím Vás nechci strašit, opravdu moc Vám přeji, aby se z toho dostal ... držím vám palečky... snad to zvládne

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.