Aktuálně: 3 706 inzerátů209 899 diskuzních příspěvků18 243 uživatelů

úbytek chovatelů na fóru

anonymní (neregistrovaný) 07.04.2010, 21:19:46 xxx.xxx.1.4
Dobrý večer,
Jsem začínající chovatelka papoušků a sleduji toto fórum již půl roku a zdá se mi, že pomalu upadá, že přestávají odpovídat zkušení chovatelé. Vím, že některé otázky jsou velmi primitivní, ale na druhou stranu za těch půl roku aniž bych se na něco zeptala já sama si připadám o tolik zkušenější, že mám z toho docela radost. Člověk se zde dozví tolik potřebných informací které jinde nevyčte atd. Prosím vraťte se!!!! Dana
Mikeš (neregistrovaný) 07.04.2010, 21:55:34 xxx.xxx.120.201
A bude ještě hůř!!!
Pokud vám mohu poradit, musíte se doptat těch od kterých vám odpovědi na dotazy seděly nejvíce, soukromě mailem. Někteří, pokud sem ještě příjdou, to zde rutinně přečtou a bič a pryč. A tak je to bohužel všude na fórech. On totiž, když člověk v dobré víře na něco odpoví, dočká se občas odpovědi, že tu funguje za pitomce. Takže na co se angažovat.
Omlouvám se adminovi, že píšu svoje pocity a snad i pravdu.
cone
cone 07.04.2010, 22:38:07 xxx.xxx.67.3
Problém je ještě v tom, že úplný začátečník nepozná fundovanou radu od někdy napsaných blábolů a mýtů. Všechny odpovědi jsou v první řadě motivovány dotazem a rozumnost dotazu někdy postrádám, jinak na rozumný dotaz nebo jakýkoliv dotaz tázajícího, který je se svým papouškem v nouzi rád vždy odpovím, věřím, že je to občas i ku prospěchu.
Jinak si myslím, že na všechny dotazy zde položené je v globále vždy několik dobrých odpovědí, sám preferuji odpovědi od chovatelů, kteří s danou problematikou mají nějaké zkušenosti nebo aspoň seriozní zdroje.
anonymní (neregistrovaný) 08.04.2010, 09:12:26 xxx.xxx.54.67
Dobrý den,
Plně s Vámi souhlasím.Já osobně,když potřebuji radu,zadám do vyhledávače téma a vždy najdu někde ze starých příspěvků odpověď.Někteří lidé to bohužel neudělají a pak se stane,že je pod sebou např.3x stejný dotaz.Nebo když jde o něco vážnějšího se zraněným papouškem tak zvednu telefon a zeptám se veterináře co a jak.Před 3 měsíci se mi stalo, že sameček kakariků si zranil oko, tak jsem mu po poradě s veter.oko ošetřovala, ale bohužel o něj přišel. Dostal se z toho ale musela jsem ho se samicí vzít domů z voliery, protože ostatní papoušci ho už nepřijali.Zjistila jsem to pozorováním.To je o tom jak jste v nedávném příspěvku psal chovat papoušky jako koníčka . Děkuji Dana

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.