Aktuálně: 3 727 inzerátů211 742 diskuzních příspěvků18 271 uživatelů

papoušek zpěvavý - budky

anonymní (neregistrovaný) 07.04.2010, 16:10:58 xxx.xxx.143.54
Dobrý den . Mohli by jste mi prosím napsat jaké rozměry budek se vám nejvíce osvědčily a s jakým průměrem vletového otvoru ? Co používáte jako výstelku ? Staví si z něčeho hnízdo ? Předem děkuji za slušné odpovědi .
fylip (neregistrovaný) 07.04.2010, 17:51:56 xxx.xxx.80.34
Dobrý den,
Spěváci nejsou na budky nároční.Já jim dávám každy rok jinou.Tento rok mi hnízdi v 20x20x40 s vletovím otvorem 7cm(průměr)Do budky dávám jako všem papouškům hobloviny.
Umě mají spěváci už dvě mladé ktere jsou 3 dny staré.Zítra by se mělo lihnout další a pozítří poslední.Dohromady měly 5 vajíček.Včera jsem našel jedno mlád které ještě nemělo ani den mrtvé takže to jsem z budky vyndal.
Přikládám foto voliery v které mám páru spěváků a páru penantů.Nevím jestli tam je zachycená taky budka od spěváků,možná ale ano.
fylip
fylip
Obrázek
anonymní (neregistrovaný) 13.04.2010, 16:49:38 xxx.xxx.193.236
penanty se zpěváky?jak to děláte, že se vám nepoperou?my je měli přes pletivo a samec-penant utrhnul zpěvákovi nohy-jednu v kloubu-koleno,a druhou u prstů, zbyly mu jen pahýlky, tak je na vejminku v kleci,protože nemůže mít samičku, nemůže po pletivě, potřebuje široká bidla nebo rovnou plochu.
fylip (neregistrovaný) 13.04.2010, 17:31:17 xxx.xxx.80.34
Dobrý den,
Asi je to na povaze ptáků.Mi příjde že jsou spěváci na penanty víc agresivní než naopak:)Penanti lezou do budky a spěváci mají mladé a bez jakýchkoliv problémů.Spěváci penanty prohánějí po voliéře,ale penanti jsou lepší letci takže za chvilku spěváky ulétají:)
fylip

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.