Ještě před měsícem mi na základě tohoto topicu http://papousci.chovzvirat.com/diskuzni-forum/kategorie-1/tema-5931/ psali lidi, že je to jednoznačně samička....tak teď jsem z toho trošku zmatená....je fakt, že za ten měsíc mu zmizla ta hnědá skvrna z ozobí, ale co je tedy pravda??? samička nebo sameček????
Jak už jsem psal nepřihlášen víše, je to opravdu samice a ano zase jí to zhnědne. Sama to poznáte až bude samička připravena hnízdit ozobí se jí vybarví do pěkné hnědé.
tak za1.je to samice a za 2.kdyby jste jich odchoval více než 1000 tak by jste netvrdil že je to samec!koukněte se na odkaz z dřívějška nebo snad chcete tvrdit že se ta andulka přeměnila na samce :-)
Je zvláštní co se sejde dotazů na chov andulky, ať už naprosto banálních nebo odborných. Jak je vidět ani andulka není tak jednozačně nenáročným a obyčejným papouškem pro chov. Vždycky se najde něco s čím se chovatel setká poprvé ať se jedná o chov nebo o zdravotní stav.
Zdravím! anduliek som sice neodchoval zatial až 1000 ako niekto!:D ale je jasne že je to samička a to krasna s peknou kresbou a stavbou tela! vele uspechov!