Aktuálně: 3 728 inzerátů211 740 diskuzních příspěvků18 271 uživatelů

samice alexandra maleho

anonymní (neregistrovaný) 05.04.2010, 11:28:04 xxx.xxx.112.110
dobry den a hezke velikonoce.chci se zeptat mam parek alexandru malych samec 2 lety samice starsi asi 6 let tu jsem dostala a krouzek ma ale je z nemecka a tak se na nem nevyznam.chci se zeptat.do tedka to bylo v klidu i pareni jsem videla probihat ale dneska se ji nejak nechce a samec ji na boku napadl tece ji krev.tak jsem chtela vedet zda na nej neni uz stara?jestly mu mam poridit vekove nebo o rok starsi?samce jsem od ni vzala a dala jinam.dekuji moc
anonymní (neregistrovaný) 06.04.2010, 06:30:37 xxx.xxx.112.110
to nikdo nevi?ja ze bych se podivala po jine samici
fylip (neregistrovaný) 06.04.2010, 15:44:20 xxx.xxx.80.34
Dobrý den,
Řekl bych že věkovím rozdíoem to není.Já mám 0,1 kouřového rok 04 a 1,0 rok 08 a tanto rok už se páří a samice hrabe v budce.Alexandry mám pár který sem loni sestavil)Samec je 05 a samice 06.Oba už by měly být chovní.V neděli jsem po kontrole budky našel první vajíčko a dneska druhé.Já bych je asi ale neodděloval.Skuste je dát vedle sebe do ruzných klecí a jestli o sebe budou mít zájem tak je dejte k sobě a sledujte je.
To je můj názor a rada.Doufám že napíše ještě někdo jiný.
fylip
anonymní (neregistrovaný) 06.04.2010, 19:12:04 xxx.xxx.112.110
oni se uz parily i krmily a bud ji stipal zobakem a nebo to mela od jeho drapu na noze nevim uz nekrvaci vcera kdyz jsem je oddelyla tak prestala a zitra pod mim dohledem je zase dam k sobbe protoze by mela uz snaset za dva dny vajicka po prvnim pareni no uvidime.a diky

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.