4 milan - jsem vysazený jen jejich cenové relace, porovnej jen krmivo v kamenných obchodech a na burzách.
Vesměs člověk narazí u věhlasně známých chovatelů s velkou reklamou v časopisech. Později zjistíš, že prodaný papoušek není ani z jejich chovu, že ho měli jen na dokrmení, zdravotní vyšetření - testy v hodnotě cca 4 tis. kč si nechají proplatit za deset tis., pak se dostává dokrmený žako z 15 na 25 tis a tak bych mohl pokračovat.
Takže obecně jsem vysazen na nenažrance a zloděje, a ještě na mnoho dalších skupin lidí. Ale nepopírám, že jsou i skupiny, kterým fandím a se kterými se profesně stýkám.
tak já se taky připojím do diskuze před týdnem jsem si pořídil žakouška a je opravdu skvělý hned se adaptoval a nejvíc je zatížený na mě nedá beze mě ani ránu je ručně dokrmený a prostě úžasný je to žako liberijský pojmenovali jsme ho Rocky
za žaka jsem dal 10 000 a + náklady na klec vybavení a hračky takže dohromady cca 15 000 ale vůbec této investice nelitji byl to můj sen a určitě mi to náš rocky stonásobně vrátí už ted pomlau žbrblá i svoje jméno:D
Pre Milana! Na porovnanie-Surinamec u chovateľa zhruba 450 eur.V Piešťanoch v auparku-1670 eur.Žako kongo u chovateľa v priemere 600 eur,tam okolo 1400 nepamätám si už presne,proste je to nehorázna zlodejina.
Milane, buď jste majitel zwerimexu nebo nějaký váš dobrý známý. Já pokud se pohybuji v Praze, tak mě zwerimexi zajímají. Ceny jsou několikanásobně vyšší než u chovatelů a znalosti lidí za pultem mizerné. Možná je to proto že se specializují převážně na rybičky. Co se týká krmení, tak se to v poslední době zlepšilo o krmení Prestige. Ovšem cena 199,- za 1 kg pro andulky. Já pokud ho nabízím někomu kdo si u mě andulku kupuje tak ho mám o 100,- levnější a to ještě přidávám zdarma krmení pro první dny, aby měl papoušek přesně to čím jsem krmila já, protože někdy to je DeliNature.
Co se týká zwerimexu ještě jsem neviděla, že někde nabízejí velkého papouška s DNA a s nějakými dalšími testy.
Ano máte pravdu,jsem majitelem prodejny pro zvířata a veterinární technik,chovatel psů,papoušků.Práce mě baví a zákazník je pro mě další milovník zvířat,kterému se snažím pomioci a něco samozřejmě vydělat. Ale ceny v některých zverimexech jsou opravdu o 100%vyšší,to si potom říkám,že jsem pěkný blbec. Ale každé zboží má svého kupce a pokud to někomu nevadí dát ty peníze... Mě by to vadilo. Nadruhou stranu,zverimex musí ptáky někde nakoupit,tzn.od chovatele a ten chce co nejlepší cenu,kterou mu zaplatíte a potom musíte něco přidat aby bylo na krmení,plat prodavačky,elektřinu,vodu,nájem....Každému bych přál,aby si to zkusil. Ale co,hlavní je,že máme každý možnost nakoupit tam,kde nám to po všech stránkách vyhovuje a to se týká všeho zboží i služeb. Přeji všem hezký den a úspěchy v chovatelství
Dobrý den, Koupil jsem si žaka. je to mládně má neco kolem půl roku a umístil jsem ho do obýváku.V obýváku jsou také umístěny hodiny které bimbají, tak mě napadlo jestli ho to nemůže nějak rušit hlavně v nočních hodinách.
Díky za odpovědi
S pozdravem Dominik Moravec