Aktuálně: 3 727 inzerátů211 739 diskuzních příspěvků18 271 uživatelů

alexandr velký BEZ KLECE

anonymní (neregistrovaný) 25.03.2010, 13:57:38 xxx.xxx.253.83
Ahoj, někde jsem četla, že je možno chovat alexe bez klece. Prý se dá naučit, že spí na jednom místě. A jinak přes den je volně po celém bytě. Myslíte, že je to možný? Mohli by jste mi poradit jak ho ochočit? Děkuji za Vaše odpovědi.
marsoun (neregistrovaný) 25.03.2010, 14:19:34 xxx.xxx.30.34
v rámci bezpečnosti doporučuji papouška v době vaší nepřítomnosti(jste li kdekoliv mimo domov a papoucha nikdo nehlídá) zavřít do klece. jsou to ptáci zvídaví a nevíte co ho napadne ochutnat . a navíc alex je celkem dřevorubec a poškozené vybavení bytu není nic přijemného.pokud ovšem není ve s vé místnosti která je mu přizpůsobena a nehrozí mu tak nebezpečí úrazu.
anonymní (neregistrovaný) 25.03.2010, 14:20:03 xxx.xxx.143.54
A dovedete si představit jak vám zdevastuje byt když ho necháte samostatně volně puštěného ?
Samara (neregistrovaný) 25.03.2010, 16:33:18 xxx.xxx.43.215
Taky mi to nepřipadá jako dobrý nápad. Zejména kvůli bezpečnosti a také nepořádku, který papoušek nadělá. Navíc si papoušek zvykne, že má pro sebe neustále tak veliký prostor jako je pokoj a až ho budete potřebovat někam převézt nebo se budete třeba stěhovat (a tím pádem ho budete muset nacpat do klece), váš papoušek se z toho zblázní... Takže tuhle variantu bych určitě nezvolila.
Peťula (neregistrovaný) 26.03.2010, 07:30:01 xxx.xxx.6.82
No já si to sice dovedu představit, mám doma alexandra malého, taky dost volně užívá část bytu, ale jsou situace (větrání, návštěvy, vaření, lidská chřipka), ke kterým ho neberu, a nemít možnost ho bezpečně zavřít si vůbec nedovedu představit.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.