Dobrý den,taky jsem načapala své dvě slepice, jak číhaly na své kámošky, až snesou vejce a hned je rozklobaly.Tak jsem je potrestala mírným obroušením zobáků o chodník tak, aby je to nebolelo a na tři dny šly na samotku. Pak jsem je pustila mezi své kámošky zpět a zatím dobrý. Zdraví Jitka
dobrý den
chztěl jsem se zeptat zda někdo ví co udělat aby se slepice mezi sebou neklovali mají skoro všechny vyzobané zadky skoro do krve jak tomu zabránit děkuji za radu.
Dobrý den , vajčka mě zatím neklovou , ale mám jinej problém mám nové slepice a dal sem je ke starejm no a je to už skoro týden a ty nové když vylezou ven tak je ty staré začnou honit a klobat je , nevíte jak na ně ?? děkuji .
Podívejte se na tomto webu na: "Diskuzní fórum, Ostatní zvířata, Kanibalizmus slepic, Pavel, Dne 16.3.2011". Tam máte napsáno, co máte všechno dělat proti kanibalizmu a pomáhá to také proti požírání vajec.
Toto zdejší téma "klování vajec" je vlastně duplicitní. Už bylo řešené. Pavel poslechl rady a píše, že "zvítězil", jeho slepice jsou vpořádku a dobře nesou.
Tedy ještě doplňuji: téma se přesně jmenuje "Kanibalismus u slepic" a dne 16.3.2011 pan Pavel, autor tématu, sděluje svůj chovatelský úspěch na konci řady diskusních příspěvků, které mu k tomu pomohly.