Děkuji za další kladné reakce. Státnice dopadly naštěstí dobře mně i bratrovi :).
Chtěl bych teď něco bližšího napsat k navigaci. Na úvodní straně bude rozcestí mezi rubrikami: Papoušci, Psi, Terarijní,... Po kliknutí na ikonku rubriky se dostanete na úvodní stranu rubriky, kde najdete nejnovější články, nejnovější inzeráty, fotky, atd. Z této úvodní stránky budete mít možnost přepnout se buď pomocí hlavního menu na úvodní stránky různých sekcí (Diskuze, Inzerce,...) Ale také bude v pravém panelu rozcestí pro rubriku například Papoušci. Tam bude opět Inzerce, Diskuze, Fotogalerie, ale přepne vás to přímo do diskuze o papoušcích. Pokud jste tedy chovatelé papoušků a uložíte si do oblíbených tuto úvodní stranu, tak na ní budete vidět všechny novinky a budete mít všechno co se týká papoušků po ruce.
Takto to zůstane i například, když si budete číst článek nebo i v jiných sekcích. V pravém panelu bude pořád box s nadpisem Papoušci a bude v něm rozcestí na ostatní sekce (Diskuze, Inzerce,...). Diskuzi jsem udělal na celou šířku stránek, takže tam žádný pravý panel nebude. V těchto širokých sekcích jsem zatím nedomyslel návrat přímo na úvodní stranu papoušků, takže jediná cesta je zatím přes úvodní stranu.Ale určitě na tom ještě zapracuju a něco vymyslím. Zužovat diskuzi bych ale nechtěl. Bude lepší široká.
Další nová funkce na kterou jsem zapomněl a která už u mně na PC na webu funguje je trvalé přihlášení.
K termínu dokončení nové verze nechci nic slibovat, ale mám připravený veškerý základ (zdrojové kódy a jiné věci které nejsou vidět), takže teď už budu programovat jednotlivé sekce a web by měl rychle přibývat.
// Edit
A po přihlášení samozřejmě zůstanete na stránce, na které jste byli předtím. Při odhlášní to tak bude fungovat taky až na případy, když budete v neveřejné části webu, pak budete přesměrování na úvodní stranu.
Tak já budu trochu zpátečnická.Na ifaunu jsem přestala chodit, protože je to tam..nu řekněme roztříštěné, spousta kategorií, byť mě zajímajíi rybičky, koně, psi a papoušci začínám dávat přednost pouze konkrétním webům.Jako je tento a proto tu to mám ráda.Stejně jako u ryb akvarko.cz, na těch spec. webech se víc kumulují lidé, co je dané téma hodně zajímá.Toť můj názor....já jsem pro tento web s novými funkcemi , líbí se mi a jssem tu spokojená:-)
Možná, že jsem vše rychleji přečetla,ale chtěla jsem se zeptat jestli bude nějaká specielní stránka pro droboť, abychom nemuseli odbíhat častěji jinam.M.Svobodová
Zdravím,
práce jde pomalu, především mám problém s tím, aby bylo vše dobře vymyšlené, aby se dalo na webu co nejvíc logicky navigovat. Navím musím dělat i další weby, takže to jde opravdu pomalu.
Ale budu se snažit na webu pracovat co nejvíce.
Luboš