Chtěl bych teď něco bližšího napsat k navigaci. Na úvodní straně bude rozcestí mezi rubrikami: Papoušci, Psi, Terarijní,... Po kliknutí na ikonku rubriky se dostanete na úvodní stranu rubriky, kde najdete nejnovější články, nejnovější inzeráty, fotky, atd. Z této úvodní stránky budete mít možnost přepnout se buď pomocí hlavního menu na úvodní stránky různých sekcí (Diskuze, Inzerce,...) Ale také bude v pravém panelu rozcestí pro rubriku například Papoušci. Tam bude opět Inzerce, Diskuze, Fotogalerie, ale přepne vás to přímo do diskuze o papoušcích. Pokud jste tedy chovatelé papoušků a uložíte si do oblíbených tuto úvodní stranu, tak na ní budete vidět všechny novinky a budete mít všechno co se týká papoušků po ruce.
Takto to zůstane i například, když si budete číst článek nebo i v jiných sekcích. V pravém panelu bude pořád box s nadpisem Papoušci a bude v něm rozcestí na ostatní sekce (Diskuze, Inzerce,...). Diskuzi jsem udělal na celou šířku stránek, takže tam žádný pravý panel nebude. V těchto širokých sekcích jsem zatím nedomyslel návrat přímo na úvodní stranu papoušků, takže jediná cesta je zatím přes úvodní stranu.Ale určitě na tom ještě zapracuju a něco vymyslím. Zužovat diskuzi bych ale nechtěl. Bude lepší široká.
Další nová funkce na kterou jsem zapomněl a která už u mně na PC na webu funguje je trvalé přihlášení.
K termínu dokončení nové verze nechci nic slibovat, ale mám připravený veškerý základ (zdrojové kódy a jiné věci které nejsou vidět), takže teď už budu programovat jednotlivé sekce a web by měl rychle přibývat.
// Edit
A po přihlášení samozřejmě zůstanete na stránce, na které jste byli předtím. Při odhlášní to tak bude fungovat taky až na případy, když budete v neveřejné části webu, pak budete přesměrování na úvodní stranu.