Už sem dvakrát vložil dotaz na tuhle diskuzi ohledně rady co do malé voliérky a už podruhé je tento dotaz odstraněn . Mohl bch vědět proč ? Napsal jsem snad něco špatně ?
Ano volierka by byla venkovní zděná bez možnosti přitápění a pletivo by bylo jen z té kratší strany a to bych přes zimu zakril . Rozměry jsou 150x75x100cm DxŠxV . Andulky tam nechci to vím jistě tak pokud mi někdo poradí co za opeřence by v ní mohlo pohodlně žít i přes zimu budu rád .
Do této voliérky asi jen papoušky zpěvavé, kakariky, neofémy nebo korely. Ale nejlépe by bylo celou voliérku vzít a umístit ji v domě. Jestli bydlíte v rodinném domku, tak to zase tak velký problém být nemůže.
nepfemy nechovam, ale z toho co ctu by asi zimu neprezili, takze radsi zkuste jiny druh. Ty zpevaci by sli urcite, je plno mutaci a fakt pekne zpivaji. Mohu je jen doporucit
A nebo se obětovat a na zimu papoušky z venkovního výklenku přendat třeba do chodby do baráku, do nějaké větší klece. Tak máte i větší výběr co do voliéry dát.
Na zpěváky i korely je to malé, neofémy v zimě taky ne, není spíš nějaká drobotina co snáší nazi zimu v pohodě? prostor je opravdu moc malý na prolet něčeho většího, navíc jste dost omezený ještě druhama co nesnese naši zimu
Dobrý den,
jak už jsem psal tak pro spěváky by to myslím stačilo a zimu snáší v pohodě.U mě byly v klidu i letos a to byla velká zima.Jinak bych jak už jsem psal dal ještě kakariky, a u neofém nevím ty nechovám ale co jsem si o nich přečetl a ají se bavil s těma co je mají tak by zimu asi nevydržely.
zdravím,do toho co píšete bych dal tak možná ty zpěváky nebo korely.A nepište prosím vás, že zpěváci jsou hezčí než neofemy,to jste jich asi moc neviděl!Možná je hájím z toho důvodu, že jsem chovatelem neofem, tak si to neberte osobně, ale neofemy jsou taky krásné!chovu zdar