Dobrý den.Potřebovala bych poradit.Příští týden se mě mají líhnout kačata(pižmovky).Může s nimi zůstat i kačer nebo ho mám dát zvlášt.Mám strach aby jim něco neudělal.A ještě jsem se chtěla zeptat nemám ty mladé vzít od kachny a dát je pod lampu když je venku jěště takováhle zima?Mám je ustájené ve chlívku ale žádné velké teplo tam není.Děkuji předem za radu.Dana
Milá Dano kačer káčatum nic neudělá ,ale dal bych je do ohrátky vzlášt kvůli všeobecné ochraně. Ale když bude sních tak je ven nedávej aby neumrzli. dej jim tam seno a kachna je zahřeje.Ale vodu vyměnuj často aby byla teplá, a né moc tet v zimě, mohli by tam uvíznout a umrznout. s pozdravem D.F.
Děkuji vám za radu ale mám takový problém s tou vodou.Jsem celý den v práci od rána do večera tak to nemůžu tak často mněnit tak co s tím.Mám právě obavy abych o ty kachńata nepřišla jsou to mý první kousky.Dana
Dobrý den,Dano kačera bych určitě oddělil od kachny s káčatama.Já to dělám každý rok protože můj kačer by je bud udupal nebp uštípal.A kachnu s mladýma bych dal přece jenom někam spíše do teplejší místnosti.Byla by škoda kachnu oddělit od kachnátek kachna je učí žrát a pít