Gratuluji. Taky mám mladý pár rudohlavých a s kamarády to tipujeme na pár, ale až se vybarví teprve poznáme pravdu. Vejce vypadají sněhobílé, oplozené. Docela zvláštní mě přijde ta variabilita velikostí vajec. Přeji úspěšné dokončení odchovu. Mirek
To je pěkná fotka. To já si to letos úplně zkazila. Sestavila jsem pár dospělých rudohlavých na podzim, samice je silně dominantní. Dala jsem do malé zimovací volierky budku, nezájem, otočila jsem ji jinak, dala výš, podložila ji domečkem pro křepelky ..................... a samice už tam 14 dní sedí. Krmení ani páření se mi vidět nepodařilo, nemám šanci se tam podívat, pokud by tam byla vajíčka, nemůžu je zkontrolovat, kdybych měla štěstí nemohu hlídat ani okroužkovat mláďata ......... prostě za blbost se platí :-(
Neuletěli, přijel kupec pro jednoho, odvezl je všechny ........ taky mi nepřišlo, že moc křičí, u papoušků se stím počítá, jen návštěvy nechtěli pít kafe u volier, že jim není rozumět, a po prodeji mi sousedi děkovali. Austrálie byla balzám pro uši.
No u nás je dost živo, a alexandři jsou jak hlídací psi. Nic proti, ale psy mám už tři. Takže jsem od malých přešla na rudohlavé, jejich hlas je melodický a ne tak ostrý, a nehlídají :-)