Tazatel se v obchodě ptal - cituji z jeho příspěvku: "Když jsem kupoval kakadu, tak jsem v jednom nejmenovaném zooshopu na to upozornil, ale bylo mě sděleno, že tento druh CITES nepodléhá."
Tak si pane Hálo občas přiznejte, že jste přestřelil, někdy by i omluva byla na místě
Ano máte pravdu přestřelil jsem. Každý má právo se splést, přestřelit, nebo se pletu? Pani Mirjana se nespletla v tématu senegalec straka, kde tvrdila, že viděla modrou mutaci? Já takovou mutaci v životě neviděl a ani jsem o ni neslyšel. Taky přestřelila a rozhodně ji to nebudu připomínat jako ona mě.
Jinak milý pane čtěte prosím pozorně než něco napíšete. V daném tématu jsem se tazateli omluvil, takže nevím o co vám jde. Teď bych mohl čekat omluvu já od vás a nakonec zjistíme, že by jsme se tu mohli omlouvat ještě celý týden, tak toho prosím zanechejme. Děkuji.
Dobrý den chtela bych si pořídit nějakého papuuška. Chtěla bych tišího mazlíčka. Měla jsem andulky a korelu tu teda mám, ale je už stará ztratila hlas a už to není takový mazel. Měla bych ho dama v obýváku. Po finanšní stránce moc nenáročný. Předem děkuji za doporučení a rady