Dobrý den,
v genetice se moc nevyznám a proto vás zkušenější žádám o to kterou samičku přidat k tomu samečkovi na obrázku??Je to tyrkysový se žlutou maskou aspon tak mi to prodejce říkla a nevím kterou k němu dát jestli tu zelenou nebo tu modrou tak aby z hnízda vyšlo alespon jedno mládě mu podobné protože tato mutace se mi hodně líbí. Díky za odpovědi.
bud kupte jeste jednoho samce te druhe, nebo nechte samce si vybrat, nebo ja byt vami volim zelene mam totiz domu 15 paru pouze zelenych a do roka mi kazda da 30-40 mladych. mel jsem i od jedne vychovano i 11 mladat, takze urcite bych dal sanci zelene
kdyz jste u toho triskani samic tak vetsina mych znamych andulkaru hnizdi andulky od 6 mesicu straru takze je davaji hnizdit v pul roce zivota a ve dvou letech je davaji do vykupu a ta samicka za rok stihne i 5 hnizd
tyrkusová u andul neexistuje.,v chovu andul se opravdu nevyznáte.Genetická kakulačka je vám nanic,když neznáte přarodiče,U výstavních andul rodokmen nebo u chovatele možnost nahlédnutí do chovné knihy,kterou každý chovatel výstavnívh andul má.Pane kupte si knihu andulky od p.Vegera a na straně 170 najdete odpověd.