a chcu nakupovat nové kusy za jšechno co o nich vim tak za to děčím panu Táborskému ktery me vždy ochotně poradil a za to mu patří velké DDDDÍÍÍKKK ja jsem totiž tačal s chovem papoušků teprve před 4 roky s andulkama
Dobrý večer . Samička by měla být šedá pastelová . I když v posledním čísle nové exoty je popsaná jako tyrkysověšedá tak teď taky sám nevím . I když víc chovatelů se přiklání k první variantě . Pokud nechcete odchovávat konkrátní zbarvení mladých tak si myslím že je jedno jakou barvu samce zvolíte . Oba jsem kupoval jako údajné štěpáky na modré tak jsem zvědav jaký bude odchov .
no stribrna nestepi na nic.mam samce zeleny stepici na lutino a k nemu lutino samici letos mu byly dva a samice je vic nez 6 let.parily se krmily a po dlouhee dobe je jedno mozna uz dve vajicka.tak uvidime zda z nich neco bude.a k te druhe dvou lete bych prave chtela samce.premyslim o sedive,stribrne a nebo bile,ale taky by se mi libil modry samec tak nevim.mela jsem modreho a sediveho ale pred 2 mesici uletely:(