dobrý den, máme páreček korel a v nejbližší době očekáváme na první vajíčko. Smím se zeptat co mám podávat za potravu v době vysedávání a co v době krmení mládat a kolikrát denně? Bude to jejich první hnízdění samička je lonská, sameček dvou roční . Předem děkuju za jakoukoliv odpověd
Nač s hnízděním tak spěcháte, myslíte že kdybyste dala budky o měsíc později že vám něco unikne? S brzkým hníděním se pojí akorát potíže a ani den není dostatečně prodloužený ...
A co ste čekal když dáte budku, je jasné že o ní projeví zájem ... budky se dávají až je vemlku přijatelně a je dostatečně prodloužený den, nechápu to spěchání, ve finále se vám to může tak akorát vymstít
a co kdyz tam mely budku i pres zimu ze tam spi to je mam pak odebrat?oni tam spi i v noci furt i kdyz nehnizdi maji to jako byt.to jim ho mam dat pryc aby spaly na vetvi?
tak dneska pri uklidu voliery u korel jsem nasla 2 vajicka na zemi asi je zblblo pocasi bylo hezky a ted zase mraz i kdyz tu mame -2 nejvic.u andulek jsem nasla 2 taky na zemy.
a bohužel už od prvního obřadu je to maximálně měsíc samec i samice jsou často v budce spolu večer je tam samice někdy sama často vylezou z budky jen když se chtějí najist nebo protáhnout! samec neustále budku střeží nedá skoro ani na kontrolu budky .Je v pořádku že mají někdy obřad někdy i 2x denně ???