Ahoj všem. Před nedávnem jsem si koupila svou korelku jménem Trudy. Přečetla jsem mnoho o jejich chovu, o tom jak je ochočit, čím je krmit, jak je zabavit... Ale myslím si, že názorů a nápadů není nikdy dost. A navíc, v knížkách se stejně nedočtete všechno. Každý nápad a názor se cení, vždycky je fajn, když je možnost někde se zeptat, když si člověk neví rady. A nebo si jen tak poklábosit o našich miláččích... :-D
Dobré ráno všem. Chtěla bych se zeptat, jaká je asi ideální klec pro korelky? Koupila jsem klec, o které mi řekly ve zverimexu, že pro jednu korelku bude úplně stačit. Ale pozoruju, že Trudy začíná mít ocasní pírka pomačkaný. A četla jsem že to může být kvůli malý kleci. A když jsem si ji přivezla domu tak je měla v pořádku. Rozměry klece jsou 51x30x60. Bojím se aby pro ní opravdu nebyla malá. Prosím poraďte... Děkuju :-D
no je mala zcela urcite,a je jasny ze ve zveraku rekly ze bude stacit to je klasika,,,,,,,,,je moc ouzka na hloubku proto ten ocas,,,,,ja mela to same,,,,vim o cem mluvim,,,,
Dobrý den, všimla jsem si že máte podobnou klec jako já - také máte krmítka směrem ven? Nepoškozuje si vaše korelka tím otvorem chocholku? Moje ano, a proto budu volit klec jinou, bez žádných otvorů na krmení..
Dobrý den, krmítky venku jí nějak nevadí ale když jsem viděla jak z nich poprvé jedla, měla jsem taky strach. Pak jsem jí ale přidělala bydýlko hodně blízko ke krmítku a ona se naučila sedět při jídle na něm, takže tam má spoustu místa a chocholkou se skoro nedotýká. Zkuste to taky a pokud to nepomůže tak je asi opravdu lepší změnit klec...