Ahoj nastává únor a tak sem se chtěl zeptat pro inspiraci komu už sedí alexandři malý a kolik vajec je ve snůšce mě zatím létá kolem budky občas zaleze do vnitř se samcem ale snuška neni a jak si vedete vy ostatní?
Také nyní čekám na snůšku u mého páru. Jako tříletí hnízdí poprvé. Řekl bych ale, že je to na dobré cestě. Samice po neustálém upravování hnízda nejspíš začíná snášet. Dnes je pořád v budce, ale jelikož jsem byl krmit, tak jsem ji dvakrát vyrušil. Podbřišek má zvětšený a peří v tom místě neupravené. Čekám, že by ho měla snést každou chvíli. Alespoň doufám, že se nemýlím. Budku zkontroluji až zítra, tak pak podám zprávu.
Zdravím! Ako sa vam dari dalej? Ja som dnes pri krmeni skontroloval budku a bohužial nič:( a to mali byť už dva vyliahnute ale tak snad sa ešte niečo podari maju 5 vajec tak pevne dufam!
maty tak alespoň že mají vajčka u mě je zatim klid chuť do hnízdění papoušky přešla jelikož teplota klesla o pár stupňů dolů mám je sice ve vnitřní části ale nevytápí se takže je teplota zhruba 7celsia a to jim bohužel nestačí čekám až bude konec února což se má oteplit:) ale samice do budky leze pořád a hrabe si tam hnízdo ale že bych jí tak viděl často to zas ne:) toď u mě:)
zdravím! chcel by som sa spytať kde by mohla byť chyba že sa mi z 5 vajec nevyliahol ani jeden alexander, pri tom sa par dennodenne krmil hned na to paril a samice sedela pevne od prveho vajca! teplota v zimovisku 10 až 15 sttupnov! v čom by potom mohol byť problem?