Dobrý den mám papouška alexandra malého a chtěl bych se Vás zeptat na následující 2 věci . takže za 1, papouška "Ozáka" jsem si už docela slušně ochočil teda aspon vzhledem k tomu ze jsem ho koupil ve zverimexu uplne divokyho ( ted uz prilitne na rameno popiskavá mi do ucha občas přilatí i na ruku ...) ale bohužel začal být agresivnější na ostatní členy rodiny a ja nevím čím to je...:-( prý k nim normálně příjde ( kdyz je v kleci ) a oni mu chteji dat neco dobreho a on pribehne a stiskne je ale vyrazneji než je tomu zvikem... a prý to doost bolí - bohužel jsem si všiml že je takový agresivnější i na mně ale jen trochu bohužel nevím čím je toto jeho chování způsobeno a tak se obracím na Vás... a za 2, kdyz si zvykl na svou klec tak asi po 8 měsících co ho mám sem mu dokoupil do klece další misku menší než ty ostatní na takový ten písek co potřebuje pro lepší trávení ale vždy de a tu misku vyhodí na zem ... což si myslím že je docela škoda protože ten písek přeci potřebuje nee ??? Tak předem děkuji za vaše rady.