Můžu se zeptat, mám asi roční korelu před měsícem pořízenou. Chtěla bych k ní pořídit čerstvě vylétlé mládě andulky, tak jestli by tomu mláďátku ta moje korela nějak neublížila? Navíc moje korela není ochočená a zajímalo by mě, zda když budu mít andulku od mláděte které již prý sedá na ruku, jestli půjde ochočit na mazlíčka a naučit mluvit i když bude v kleci s korelkou, která se ochočit už nedá??
Chci se zeptat, moje andulka zhruba před hodinou narazila hlavou do skla a na horní části zobáku který je zbarvený má krev je to takový pruh.V tu chvíli byla pochopitelně vystrašená ale ted už si normálně hraje hrozí ještě nějaký nebezpečí nebo to je v pořádku a ted už se to bude jenom hojit?Díky za odpověd
dino-nejsme veterináři natoži věštci...jinak pokud se chová normálně,nemotá se,není skleslá a hraje si mohlo by to být dobré, ale sledujte jestli normálně žere,může se stát, že to nateče a otok zkomplikuje přijímání potravy.
nereg.212.31 korela andulce určitě neublíží.Ale nakolik se vám podaří andulku ochočit,vám nikdo neřekne,stejně tak jestli se naučí mluvit-záleží na jedinci.Určitě by se andulka ochočila snadněji,pokud by byla v kleci sama.