- Příspěvek #43322
- Nahlásit
Jediný rozdíl mezí vaší a mojí je ten, že moje se nedá vzít na ruku ani hladit, protože couvá pryč a občas u toho zasyčí..
Jinak, pokud Vám nejde foto, zkuste ho v nějakém programu trochu zmenšit, mě to taky nejdřív nešlo.
Můžete mi prosím poradit,???Dobrý den mám novou korelku ze zverimexu cca 6dní doma. od samého začátků prská a je vidět že se bojí. Ale už si vezme i slunečnici z ruky. myslíte že se přestane bát,, někdy je na ní vidět že chce jít z klece ven se prolétnout, ale já se bojím že jakmile ji pustím už ji nechytnu když prská a bojí se
Můžete mi prosím poradit,???Dobrý den mám novou korelku ze zverimexu cca 6dní doma. od samého začátků prská a je vidět že se bojí. Ale už si vezme i slunečnici z ruky. myslíte že se přestane bát,, někdy je na ní vidět že chce jít z klece ven se prolétnout, ale já se bojím že jakmile ji pustím už ji nechytnu když prská a bojí se
Dobry den,chtela jsem se zeptat jestli nahore jde o samicku?Je ticha.Dole je samecek.dekuji
Zdravím, pro Krista pána, tak z takové fotky nevím kdo by věděl, tak jen čistý typ, že by to mohla být samička, ale chce to víc fotek, stáří. A nezlobte se, ale co ta klec…to je výkrmna pro kachny?! Absolutně, ale absolutně NEVHODNÁ a ty kulaté rovné jako bidla, hrůza a děs! Proč někdo vůbec pořizuje kulaté klece, nechápu nebo něco podobného je tak akorát pro plyšáka👎! S pozdravem Zappe