a co straty mate nekdo?nemyslim je u papousku chudinky vsechny zvirata.kdyz tak koukam na ty kosi kolem voliery a kocka jak mela fousky omrzle hned jsem ji zavrela na pudu do sena-
U nás dneska nejchladněji za poslední dny -18,5 °C, ale v prosinci už bylo i mínus 19°C. U ptáků mám pořád kolem +15°C. Na zahradě přikrmuji sýkorky, koroptve, kosy, strakapouda a včera zavítal i dlask.
Ahoj,kousek od Žďáru nad Sázavou někdy kolem půl 7 ráno -27.5... Celou noc jsem měl ve voliéře zapnutý teplomet a kakariki stejně spí v mezeře mezi pletivem a záletem kam se teplo nedostane. Ale mám to zvenku zadělaný. No a ráno už seděl v misce a žral:-)) Ostatní jsou taky v poho,jen psovi se při chůzi lámou chlupy:-) A druhej pes je kříženej z malamutem,tak ten si hověl div ne na sněhu,konečně mu asi není hic:-)
Takže obecně nyní naše zimní měsíce připomínají spíše podnebí Sibiře než nejdrsnější , nejchladnější místa výskytu papoušků v Austrálii, s tím budou asi všichni souhlasit.
Tak, za noc jsem protopil 1600W a řekl bych, že to bylo zbytečné. :D Rozhoduju se pro izolaci voliéry, ale ještě to musím promyslet. Už jsem o tom uvažoval loni, ale jak se začalo oteplovat, vypustil jsem to z hlavy. Lotos to bude předpokládám obdobné.
no prekvapil me:)ale strecha stoji stacila jsem ten predesly snih odklidit a neco udelalo slunicko.nevim ani kolik tam je ale zachvily to zjistim pujdu krmit:)
no prekvapil me:)ale strecha stoji stacila jsem ten predesly snih odklidit a neco udelalo slunicko.nevim ani kolik tam je ale zachvily to zjistim pujdu krmit:)
Morkovice, -9°C, celou noc extrémně foukalo a teď ani autobus nejede. Mně je to sice celkem jedno, protože si užívám horečky. I když dnes už to není ono. mám jen 38,4°C, ale včera to byla paráda: 39,9°C.
Jestli má za vás kdo krmit, tak je to v pohodě. Nejhorší je když někdo bydlí v paneláku a musí v tomhle venčit psa. Pak každý uzná, že je lepší jedna andula v obýváku.
Naštěstí s krmením problémy nemám. V okruhu 200m mám dost členů rodiny. Teď mi krmí otec, kdyby nemohl, tak zavolám matce, ať přijde, kdyby nemohla, tak zavolám tetě, sestřenici...