tak tady něco na ty penanty :letos jsem to dostavil výlet 3*2*1 m(d*v*š) a zálet 1,6*2,3*1 (d*v*š) .voliery mě přišly na 9 tis.a to jsem měl dřevo zadarmo a jekl za 10tinovou cenu.jinak si myslím že se povedlo,jsem spokojen.letos do druhé půlky půjdou rosely pestré Rubina nebo skořicová rubina.zatím tam jsou neofemy a kanáři.
Všiml jsem si, že jsem tu ještě nehodil fotku mých voliér, ale jelikož jste je mohli vidět v jiných tématech, dám se alespoň jednu fotku pro přiblížení. Je to foceno letošní zimu. Mimo jiné, chovám v ní i penanty a zatím to vypadá slibně (jsou v té nejdelší voliéře). Voliéry jsou zde tři. Rozměry venkovních a jednoho vnitřního jsou 2,5*0,8 m. Dva vnitřní jsou 1,8 m dlouhé. Výška něco okolo 2 m, podle slonu střechy. Průlet je o velikosti asi 0,5*0,4 m.
Kajik-moc pěkné voliéry. Nemohl bys napsat rozměry a chované druhy? Z fotky to není patrné.
Papy-Ano, na pletivu se držel sníh. Jsou tam oka myslím 1,9*1,9, ale mokrý sníh se nalepí na vše. Když byl mráz tak to bylo dobré, ale jak se začalo oteplovat, musel sníh jít pryč. Docela dost nabral na váze, však to všichni známe.
tak venkovni cast je 3-2-1 d,v,s. V prvni z leva mam rozely cervenoskoricove, v druhe andulky, ve treti nadherny, ve ctvrte mam mnisky a v pate mam zpevaci. V kazde mam jen jeden par, krome andul. Tech tam je vic. Na podzim andulky prestehuju do nove voliery, ktera tady neni videt a koupim asi alexandry male, ale jeste nejsem rozhodnut. Jsem rad, ze se libi.