Zdravím všechny. Chtěl bych zjistit zda-li mnou sestavený kmen v listopadu 2009 je skutečně houser a dvě husy. Mám totiž stále pochybnosti. Teď už toho moc nezachráním, ale mohu se podle toho zařídit. Mohu dodat další foto. Předem děkuji za reakce.
Díky za reakci. O houserovi jsem přesvědčen i když čistý houser husy české to nejspíš není. Spíše mi dělalo starosti jestli jsou jeho kamarádky obě husy. S chovem hus začínám, letos máme premiéru.
Také zdravím.ty dvě na hoře si myslím že jsou husy české ale ten houser tomu bych nevěřil také začínám s chovem hus mám housera landeského 1 husu českou ale mám ješte jednu husu také jsem ji kupoval jako husu českou ale není to česká husa tak uvidím co to na jaře udělá tak přeji hodně chovatelských úspěchů a dejte vědět jak se vám daří v chovu
Po obdržených radách z diskuze jiného portálu jsem se pokusil o zjištění housera kloakální metodou a na druhý pokus úspěšně. Poprvé se mu to moc nelíbilo tak jsem ho nechal. Podruhé naopak hned napoprvé povolil a penis se objevil. Chtěl jsem informovat a taky se tak trochu pochlubit jak jsem nakonec pochodil.
Kloakální metoda je způsob zjištění pohlaví jedince vyšetřením (prohlédnutím) kloaky. Stejné téma jsem diskutoval na portálu iFauna. Zde si zadejte stejný název téma a otevře se Vám diskuze i s příspěvky, kde je postup vysvětlen. Zadáním názvu metody do vyhledávače také najdete několik odkazů.