Chci se zeptat: jsem z třince a do Přerova( či jiné burzy) jezdím jenom když se známemu uvolní místo v autě(už mají svojí partu, která pravidelně jezdí do přerova), tak se chci zeptat: není tu náhodou nějaký chovatel, který bydlí poblíž třince(F-M, Havířov, Č.Těšín...)a mohlby mě občas přibrat na nějakou burzu?
Na benzín se samozřejmě složíme...
Předem děkuji...
Jaké byly cesty dnes ráno do Přerova a jaká účast ? Já jsem to dnes ráno po vykouknutí z domu vzdal.U nás silnice jako sklínka a ještě padal mrznoucí déšť.
Dobré poledne, cesty byly velmi dobré (na to co jsem čekal). Opravdu se jelo bez problémů. Návštěvnost velmi malá, což byla škoda. Pořadatelé to zvládli na 1*. Škoda, že se nesjelo více chovatelů.
Jaké druhy papoušků byly v Přerově k vidění. Z kolika procent byla asi hala zaplněna, jestli se to dá odhadnout? Měl jsem v plánu se také zúčastnit této burzy, ale počasí a kalamitní stav na dálnici mě odradily. Stačilo se podívat na správy předchozího dne a bylo jasno. Po burze jsem měl v Olomouci domluveno i jedno setkání, takže i toto jsem musel přeložit.
Co se týče spolujízdy, pro Patrika, tak by snad nebyl problém. Pokud se domluvíme, tak by to snad šlo. Naložili bychom tě v F-M a bylo by (info na ICQ).