No určitě to bude balík. Vždyť to je stále stejné. 50,- až 70,- kč a jestli čekáte že se to letost zvedne, tak čekáte zbytečně. Zvedne se to až to všichni budou nejmíň čekat a hlavně až ti největší množitelé budou mít všechno z domu. Ale to se načekáte. To bude tak za dva roky až ten tzv.výnosný chov přestane většinu experimentátorů bavit :-))) s úctou Mikeš
lestoz uz je za draho prodate az na dubnove a kvetnove burze az vsichni budou chtit jeste doparovat posledni pary ale ma to jednu podminku kdyz budete prodvat rocni andulky ktere pudou hned do chovu mlade nikdo nekoupi. ja dam brezen duben budky pak vsechny odchovy dam do volier a prodam pristi rok na jare jako rocni kusy a to si pak bezproblemu date 300 za par a 180 az 200 za kus a prodate
jo a jeste ja jsem ze zlina znam hodne chovatelu treba jeden znamy ma 50 paru a bez problemu ma obrat 350 i vic mladych za rok a taky to prodava v zimne
Já mám 15 párů, ale podstatné je že se jim nebojím dát pořádně nažrat. Nezáleží jaké množství toho doma máte, ale kolik toho mají anduly na talíři a jaké krmení to je. Od 500 párů pochybuju, že všechno prodá zájemcům. To se mají hadi u teraristů náramně dobře.