Dobrý den, chtěla bych vás moc poprosit o radu - mám půl ročního žaka, samečka, ale již pár dní má řídký průjem, vysazujeme tedy ovoce. Zdá se mi taky, že není tak čiperný jak býval, někdy sotva leze po kleci, ale teď zrovna proletěl pokoj několikrát dookola dost čile. A taky se mu už podruhé během pár dní stalo, že se napil, pak dělal něco jiného a tekutina se mu zase ze zobáku.
Začínám mít strach, co se děje. Veterináře nemám zrovna blízko, prosím o radu, zda mám opravdu zamířit k veterináři.
Moc děkuji
Podle paní Nečasové je v pořádku, našla sice nějáké bakterie ještě v trusu, ale doporučila pokračovat v octové vodě a podávat zatím jen ovoce jako mrkev nebo jablko.
Vypadá lépe, pořád jej sleduju a kdyby něco tak půjdem raději znovu.
chtěla bych se zeptat, stále mám problém se svým žakoušem - již asi 4týdny přetrvává problém řídkým trusem a zvracením vody. A to jsem zcela vysadila ovoce, podávám stále octovou vodu.Chtěla jsem se ale chovatelů zeptat na tu octovou vodu - podáváte s jablečným octem nebo obyčejným? Děkuji za odpověď
Ahoj všichni, tak u veterináře jsme byli včera podruhé - u paní Nečasové v Praze. Už od začátku roku přetvává řídkej trus, vyvrhování potravy - tentokrát již byl odběr krve a rentgen a cena za návštěvu poměrně vysoká.
Každopádně taková předčasná diagnóza je cukrovka nebo ledviny.. výsledky budou zítra, tak se zatím modlím ať to vše dobře dopadne..
Pěkný den a hodně štěstí :-)