Mám papouška Alexandra malého. Bohužel jsem si ho koupil v obchodě se zvířaty ( pro mně petzcom) - podle toho co jsem se docetl na netu uz bych si ho tam asi znovu nekoupil - nadruhou stranu si myslím ze zrovna toho myho se ty key nejak netykaj. ozaka mam uz tak cca pul roku mam pro nej stredne velkou klec ale chceme mu udelat takouvou do pokoje jako je treba pro velke ptaky a urcite ho budu poustet. stalo se mi taky jednou ze sem si s nim vecer hral a zapomnel sem mu tam dat karabinu on klec rano otevrel a ulit mi ale jen se parkrat proletel a ja ho nasledne nalakal do klece na kus jablka. Od té doby ho pouštím ven z klee naučil se mi přistát na rameni i na ruce ale kdybych si ho chtel vzit tak mi na ruku nevleze ani na to rameno. vzdy tam pristane na ruku jen kdyz tam ma neco dobryho a na rameno uz i jen tak. strašne se ale porad boji lidske ruky a taky se mi nelibi jak ho musim porad na neco lakat do klece. Chtěl bych se este taky zeptat jestli se da papoušek koupeny v petzcomu achočit jako ručně dokrm. papouch .
Děkuji za va še odpovědi