Vážení kolegové, na papoušci chovzviřat nechodim, ale dostal jsem tip, že se zde něco podobného probírá, nebo dokonce řeší. Na ifauně se rozběhla bouřlivá diskuse, mnozí z vás určitě víte oč jde, zdali je správné mazat příspěvky typu "co vezete na burzu" obracím se tedy na skušenější, zda by někdo byl ochoten a vytvořil jednoduché forum, kde by chovatelé mohli psát, co se veze na burzy, popřípadě i foky. Moje prosba byla hnedka smazaná takže si ji nikdo nepřečetl. Já skušenosti žádné nemám jinak bych se do toho pustil. S pozdravem Docid
No myslím, že nápad 172,5 není zas tak špatný, teba si někdo přečte že nějaky pan Novák veze na burzu korely bělohlave které mocky shánim a hnet se sním domluvím na koupi...
díky za podporu. když už by to někdo dělal tak by bylo dobré to udělat pro všechny, třeba i savce a tak porůznu. stačilo by něco podobného viz odkaz. Počkáme jak se vyjádří více chovatelů. Hlavně, aby to někoho vzalo a vytvořil to.
A já si pro změnu myslím, že je to zbytečnost! Byla by to v podstatě inzerce. Do inzerce na tomto webu lze vkládat fotky, takže k tomu můžete napsat možno vyzvednout na burzi tam a tam a je to v podstatě to samé.
Taky to považuji za zbytečné, pokud se nakontaktují dva chovatelé kvůli obchodu třeba i jen přes inzerci, už nepotřebují, aby jejich počínání sledovali další, a pletli se do toho. Navíc by se určitě našli vtipálci a podvodníčci, a stránky by byly brzy považovány za nedůvěryhodné. A pro zajímavost na stránkách chovatelů a pořadatelů jedné východočeské burzy už existuje možnost nabízet konkrétní papoušky na konkrétní termín a domlouvat se.
nikdo další? takže Vám nevadí sedět hodiny u inzerátů a hledat a hledat... Nebylo vy lepší kouknou do diskuse např. Přerov a co tam kdo poveze? rozdílný čas asi 60:1 minutě.
No já nevím, ale není jednodušší najet na inzerci, dát si do vyhledávače druh který sháním? Takto budu projíždět jakousi diskusi a strávím nad tím víc času abych se pak třeba dozvěděla že nikdo to co potřebuju neveze?
Stejně pokud do diskuze přispěje nanejvýš 10 lidí, co pojedou do Přerova prodávat nějaké ptáky a nebudou mít vámi sháněný druh, tak na burzu nepojedete? Když tam bude těch prodávajících stovky?