Ďakujem všetkým za odpovede. Takže vták na tretej fotke je 100% samec. Snažil som sa nafotiť lepšie toho druhého, tak prosím ešte raz o odpovede. Ďakujem... Marek
Dobrý den, doufám že autorovi nebude vadit že použiju jeho příspěvek k svému dotazu, ale nechci dále znepřehledňovat fórum dalšími stejnými příspěvky. Toho jsou fotky mé rosely (09) a chtěl bych potrdit jestli jde skutečně o samce abych měl jistotu. Za informace od zkušenějsších kolegů chovatelů předem děkuji. Martin
Jasná vec, že mi to nevadí... teda pokiaľ pošlete nejakú tú flaštičku... :-))) s tou fľaškou si robím srandu...
Ja takisto neviem z mojich roziel, či to mám páru, alebo nie.. Jedni chovatelia mi povedali, že to mám samice, potom mi povedali, že to mám dvoch samcov... ale dúfam, že posledné príspevky budú pravdivé a budem to mať párku... aj ja ďakujem za každú odpoveď.. Marek
Martin, keď to porovnávam s mojimi fotkami, tak podľa mňa, by to mal byť samec... Ale ja som len laik.. chovu zdar
Děkuji za potvrzení že jde o samce, chtěl jsem mít jistotu abych mohl sestavit pár. S roselami teprve začínám a tak se ještě v rozlišování pohlaví moc neorientuju - zvláště když mám zatím jen jednu a nemůžu to "naživo" s porovnat s jinou. Ještě jednou děkuji a Markovi přeju ať se mu chov daří. S pozdravem Martin