- Příspěvek #41446
- Nahlásit
úmrtí andulek
- Příspěvek #41450
- Nahlásit
- Příspěvek #44907
- Nahlásit
- Příspěvek #44923
- Nahlásit
- Příspěvek #44935
- Nahlásit
- Příspěvek #45001
- Nahlásit
- Příspěvek #45003
- Nahlásit
- Příspěvek #45125
- Nahlásit
- Příspěvek #45591
- Nahlásit
- Příspěvek #59647
- Nahlásit
- Příspěvek #115017
- Nahlásit
Dobrý den chtěla bych se zeptat měla jsem andulku asi 2 týdení a po 5dnech mi náhle zemřela. Poté jsem si pořídila další andulku asi 2 měsíční a ta mi zemřela po 7 dnech. obě jedli a pili bylo to opravdu náhlé.
- Příspěvek #115224
- Nahlásit
To ma i nás papousek a staci poradne okoupat.....nejepe v taliri nebo misce....a kdyz tam nebude chtit slezt tak ho postrikejte strikadlem ne kvetiny .........hodne stesti pri koupani
- Příspěvek #117631
- Nahlásit
Dobrý den,mám dve andulky páreček pořídila jsem si je v srpnu a samička dneska ráno uhynula asi dva až tři dny byla pořád nacepyrena a moc se nehýbala včera večer se nechala vzít do ruky a to nejsou ani jeden z nich ochočený.dala jsem ji do menší klece s vodou a krmenim.jedla po troskách vždy si jen uzobla a všimla jsem si že má prukem.dneska jsem s ní chtěla jet k veterináři ale už bylo bohužel pozde .Měla bych třeba samečkovi koupit novou samicku.a co bylo tě samičce.ps oboum bylo kolem 1roku
- Příspěvek #117633
- Nahlásit
... tak to snad může poradit jen veterinář.
- Příspěvek #123603
- Nahlásit
- Příspěvek #123734
- Nahlásit
Dobrý den. Poprosím o názor. Venkovní voliéra 2,5x 2 x 1.3 m otevřéná jen z jedné, tedy přední strany. Jedenáct andulek, dnes pouze dvě. Ostatní mrtvé na zemi, s ukousnutou nožičkou, některá s obouma.Ruzně po pletivu, takový jako "flek" z peří, někde z modrých peříček, opodál se zelených, atd. Připadá mi, jako když v pobláznění se připlácli na pletivo, něco si pro ně sáhlo a utrho/ ukouslo nožku. Šílené. Kočka? Kuna? A hlavně co s tím? Bude se tam agresor vracet? Asi budu muset udělat dvojité pletivo, což se mi dvakrát nechce, ale když to jinak nepude. Díky za názory. Z
- Příspěvek #123759
- Nahlásit
Podla mojich skusenosti, co mozem povedat, je odhad, ze mohli mat chlamydia. vtedy sa prejavuje andulka typicky. apatia, nasuchorenost, zeleno zlty trus, pripadne zvracanie.... andulka potrebuje vtedy okamzitu liecbu, kedze tato infekcia je postrachom vsetkych chovatelov.
- Příspěvek #209959
- Nahlásit
Dobrý den, dnes mi umřela samička andulky vlnkovane a protože od malička žili v páru se sameckem, potřeboval bych poradit, zda mám pořídit novou samičku. Přeci jen jsem po většinu dne pryč.