Zdravím p.Mocik a držim palce,ono nejspíš se většina chovatelů zatím drží zpátky dokud mladí nevyletí z budky a nezačnou sami příjmat potravu tak není nic jisté...já se letos takhle už třikrát radoval a třikrát jsem se vytrestal takže ted už radši nic neříkám...tak at jsou u Vás koncem týdne maldí venku a vše dobře dopadne:)!!
Dobrý večer! Pekná fotografická dokumentácia odchovu Bea posvätného (Loskutáka posvátneho). Gratulujem a pýtam sa či už v ČR alebo na Slovensku odchoval niekto tento druh a či sa chovajú aj iné druhy ako je napr. Beo malozobý (Loskuták jižní)- Eulabes indicus, Beo vraní (Loskuták velký) - Gracula robusta, Beo cejlónsky (Loskuták srílanský)- Gracula ptilogenys a Beo mníšsky (Loskuták engganský) - Gracula enganensis?
Zdravím Vás Vladimíre,
odchov loskutáků (co já vím) se zdařil letos dalším dvěma členům. Jeden z těchto chovatelů dosahuje početných odchovů již několik llet.
Zdravím aj ja Vás Zdenku a ďakujem za odpoveď. Ja som si všimol v zozname členov SCHHAPP, že ich majú dvaja členovia (okrem ZOO) a zrejme by bolo vhodné tento druh doplniť aj ku chovaným druhom pána Rudolfa Mocika.
Dobrý den Vladimíre.
Doplnění a aktualizaci chovaných druhů by si měl provádět každý chovatel ve svém profilu sám - pokud nemá tuto možnost nastavenou, může se obrátit na mne, Adama, či Zbyňka Pokorného, který se o to postará. U některých chovatelů nemáme ani možnost zpětné vazby, jelikož neposkytli aktuální seznam chovaných druhů pr oletošní rok. Tyto údaje zpracovává každoročně Adam Bura a na jejich základě vydává každým rokem seznam členů spolku s počtem chovaných druhů tzv. adresář. Mimochodem, vytvořený adresář pro rok 2011 (obdrží pouze členové), se Adamovi poved a je velice zdařilý !
G.Z.
Dobrý den pánové ,tak nejprve gratulace p.Mocíkovi jsem rád ,že to dobře dopadlo a mládta jsou v pořádku venku.A k tomu doplnění seznamu mám na mysli členy SCHHAPP to ,že nejsou vyplněné profily ted mám na mysli změny v seznamu chovaných druhů chápu né každý se hned pochlubí novými přírůstky ve svém chovu..ale mrzí mě že někteří členové nedoplnily seznam chovaných druhů který rozesílá Adam..jinak Adame dobrá práce!