Žádný tady není. Byl jsem u několika a jeden od druhého mám horší zkušenosti.Tady znají jen kočky a psy, z něčím co není dosti velké mají problém. Byl jsem zděšen.Já mám jasno ,že těmhle "veterinářům" já své mazlíky a chovance nesvěřím !!!
Mohl bych doporučit MVDr. Petra Gajdošíka, veterináře ostravské ZOO. Hodně věcí s ním konzultuji, má dostatek zkušeností i s papoušky, je vstřícný. Soukromou praxi má ovšem v místě svého bydliště, v Hlučíně. Jiného veta, na kterého bych se s papoušky obracel, na severu Moravy neznám.
Ani nemluvte , byl jsem na "VETERINÁRNÍ POLIKLINICE" v Havířově - Suché a z horším neprofesionálním chováním - vyšetřením jsem se ještě nesetkal.Byl jsem tam jednou a nikdy více......., proto budu taky rád za jakékoli informace kam jít když budu mýt problém.
Měla jsem papouška žaka 4 dny a umřel mi jen proto ,že žádny veterinář z okoli Ostravy nechce s tím mít asi nic společného.Kde jsem volala každý mě posílal jinde..Hrůza
Brno vet. Tukač je nejlepší
No a tady jsme u inzerátů, kdy někdo chce velkého papouška zadarmo. Ani si neuvědomí, že pokud nemá na papouška nebude mít na jeho ošetření když je potřeba. A jak je vidět musí se jet za ošetřením z Ostravy až do Brna.
taky jsem ze severní moravy a jezdím až do brna. MVDr. Rašku prý doporučuje MVDr. Tukač. osobní zkušenosti s ním nemám. zde je odkaz: http://www.vetmed.cz/index.htm
Dobry den, ja jsem z Bohumina a jezdim na kliniku do Dolni lutyne, pan z Havirova urcite vi kde to je. http://www.veticea.cz Je tam pani doktorka, ktera sama chova paousky (kakadu) a moc mi pomohla s mym papouskem, mel zlomeny zobak, hned poznala kde co a jak, byla ochotna a prijemna. Asi zalezi s jakym problemem k ni jdete, ale ja vim ze uz jinam nepujdu. Predchozi 'doktor' ani nepoznal, ze ten zobak ma zlomeny!!Jo, pani doktorka je polka, ale jde ji dobre rozumet.
Valiso díky za tip, jsem také z Boh., do D. Lutyně to máme kousek. Jinak se samozřejmě nechci nikoho dotknout, ale už v chovu psů jsem hledal vet. kde umí, ne kde se chtějí teprve učit. Ale o té klinice nevím. Je fajň, když je člověk chovatel po ošetření svého zvířátka spokojen.
Na ifauně jsem našel veterinární kliniky, konkrétně pak MS kraj. Nemáte s jednotlivými zkušenosti? Je tam i ve F-M, ale jelikož jsem ještě nevyužil jejich služby, neudělal jsem si o nich obrázek.
Ahoj Marty, vím z vlastní zkušenosti, jakou mi dalo fušku sehnat před lety vhodného veterináře pro své psy. A to těch "psích" je několikanásobně více než těch, co by rádi dělali ptactvo. Takže bych si nedělal iluze o vhodném vetovi pro exoty na každém vet. pracovišti. Mnoho vet. zacítilo šanci a rádi by to dělali, ale stavím se k tomu problému stejně jako kdysi u psů - nechci aby se na mých svěřencích někdo učil. Tvrdé ale pro svěřence to nejlepší.
Zdravím, bohužel v okolí Plzně asi žádný odborník není.
O dr. Humlovi silně pochybuji - diagnózu nikdy na poprvé netrefí, oblíbená fráze je chlamidióza a tu také léčí. Papoušek umře a ejhle...pitva ukáže něco jiného.
Kdyby byl rovnou léčen na to, co mu opravdu je, tak by třeba měl šanci. Bohužel vím o několika případech, které měli na této veterině stejný průběh