Vzal jsem si kontakt na toho pána protože tam neměl k prodeji slepice a pak jsem si k němu zajel a koupil si párek, je hnedka vedle ve vesnici. Babča si u něj zamilovala bž. stříbrnýho tak do budoucna bude i stříbrnej.
mm oki mnonech sa ti s nimi v chove dari mno hej uz idem asik aj ja kupovat liahen mno kupim asik na 24 kuracih vajec s otacanim automatickym kkazdu hod. potom s udrziavanim vlhkosti a teploty mno co si o tom mislis,
Drůbeřáž: tak proč je tedy na logu páv? ten snáší vejce a jí se snad?? Koukni se do druhů, fotogalerií.... a uvidíš tam spoustu bažantů, labutí, kachniček....Je i spousta okrasných slepic a taky patří k drůbeži
Královák: s líhní mam dobré zkušenosti, líhnul jsem kuřata, křepelky a husy
Zdravím,
lidi já se nechci toho Drůbežáře zastávat, ale mám doma vzorník plemen drůbeže z roku tuším 1986 a tam teda bažanti a pávy nejsou.
Je tam doslova napsáno : K domácí drůbeži řadíme slepice ( kur domácí ), krůty, perličky, husy, kachny a japonské křepelky.
A o bažantech a pávech tam nic bližšího napsáno není.
Já tomuhle řazení moc nerozumim, jakto že se část hrabavých a část vrubozobých řadí do drůbeže a jiní hrabaví se řadí jinam, jestli je to dáno využitím pro člověka...?
milan: když já nevim vůbec jak uhynula, jestli před tim jedla atd. tak to nijak neurčim, má něco ve voleti? To byla ta jak si říkal že se drží stranou???
zrala psenicu mno a ja nwm vo voliere neni nic co by jej mohlo uskodit nic naco bysa mola pichmut alebo zozrat mno ja som blprec dva dni aocovravel ze ju nevidelsel smkuknut a z tam lzalov sene zdochnute