a kolko davas vody do liahne mas to aj rozdelene z enwm prvych 16 dni davas do pol hrnceka vody a potom pridas?? a ze ci mas liahen dnuka v dome . mno a este otazka ako si tam znizis a zvisis teplotu?? a co e doliahen ak mas pls daj foto diki
hej a pozeral som to mam taku istu liahen ale tam de mas vaicka tam je na spodku de su polozene taka ako kovova sietka a ja som mal 2 na spodku i na vrchu mas ju ti? a ako sa tam otacaju vajcia?
vody dávám plno a později vícekrát denně protože se rychle odpařuje, líheň mám v domě, teplotu zvíšim pootočením knoflíku, vajíčka otáčim ručně.
Už mi snáší i zlatí bažanti.
heh okja som dal dneska 16 vajec kralovskych do liahne som kupil liahen mno tak a este udem mat vajcia bo som pcul kuru kvokat tak ich bude pozehnane mno som rad len keby sa daco vyliahlomno a ty si ak na tom?
tak cakaj cakaj Martin.mno ja mam nasadenych 18 vajec v liahni kralovakov hadam bude daco z toho mno uvidi sa ale hadam hej uz ich tam mam 3 den mno a uz sa tesim na 7-10 den ked to budem presviecovat hadam su oplodnene
vojta. uvidím jestli se z husích vajec něco vylíhne protože husu mi pojímá pižmovej kačer a houser se s ní nebaví, pižmovky už sedí tak jedině až začnou znovu snášet. přidávám starší foto
tak martin ako? liahen? uz mas kolki den vajccia? ja uz mam 4 den v nej v stredu budem prvy krat presviecovat a thy? kolo vajec mas v liahni? ja mam 18 bazantycha stale mi nesu do kopy ich mam asik 30