martine zjistil jsem ze je vam 14, me je 16 vidim ze jste do chovu nadseny, muze me si tykat ? ja chovam uz 11 let a vy ? a odkud jste, vyte zhanim kontakty na stejne stary jako sem ja, protoze ty mlady to nebai a nikoho takoviho neznam , odkud jste ? jezdite na burzu do prerova ? muzeme si vymenit zkusenosti muj email: mikesek5546@seznam.cz
Ahoj bydlím v Plzeňskym kraji v Tachově, v Přerově jsem nikdy nebyl, Dá se říct že slepice a kychny nám běhali na dvoře dřív než jsem se narodil a kdy jsem o to začal mít sám zájem to už nevim, v pěti letech jsem jako první dostal akvárium a korelu. Tady mam napsané jen ptactvo. A co chováš ty? (odpovídej mi už s tykáním:-), jsem rád že je někdo kdo se o chovatelství taky zajímá.
ahoj,super ja jsem taky rad, jsem ale z olomouce, ja chovam zlaty bazanty, krepelky, holubi slepice, liliputky,moraky , husy, morcata,kraliky, andulky, rozely, korely, zebricky, kakariky, zpevaky a paviky, zacal jsem v 5 s morcatama a andulkama.
milan: ještě nenesou, vždyť začínají v Dubnu teprve tokat, snáší už mi bažanti tenebrozi
mara: je jen málo kachen které sednou, dokonce to už bývá vzácností i u husy, nejlepší je pižmovka
martin.ahoj tak ja uz som nasiel vajcia pri kralovakoch nasiel som najprv jedno v zradle ale spadlo z hora z hranola tak sa rozpusilo a potom som siel hladat a nassiel som 3 v hniezde a 1 na hranole cele zasielam foto
michael-Mě snášejí zatím tenebrozi, první vajíčka se chystám vylíhnout ale ze zbytkem nevim co, když budou tak vám prodám. Když slípka utíká tak to nevadí- kohout je moc dotěrnej, slípka už je oplodněná nebo neni připravená, četl jsem že si takhle slípka testuje i vzdatnost kohouta.
Ostruhování u bažanta je velmi rychlé tak ho nemusíš vždy spatřit.
mara-s kachnou chocholatou zkušenosti nemam ale je to kachna domácí tak bych je asi radši vylíhnul v líhni
milan- u mě ještě nic, vypadaj jak slepičí :-)