Ahoj, zase jsewm byl na výstavě zapsat se u chovatelů a hned mě tam chytila reportérka a dělala se mnou ro zhovor, od kdy chovám, jak jsem se k tomu dostal.....
Koupil jsem si tam párek zlatých lemovaných sebritek, jsou nádherný. Foto zašlu.
hej a ked sa zapises ze si chovatel,to sa len tak zapisujes?? ci aj daco mas z toho ja nwm ze ta pozivaju na dake akcie,a ked si chovatel nemusis plati za baznty??,napr.daco take ako dan
Ještě budu dělat nějaké jako-by zkoušky, aby věděli že o tom mam doopravdy zájem, že mě k tomu nedoňutily rodiče..... Jezdíš na různý akce, soutěže, prý třeba i na týden. Když si něco kupuješ tak za to musíš zaplatit vždycky. Ale samozřejmě jsou tam potom lepší vztahy že si něco vyměnují, dávají atd......
mm budes mat celkom fajn.mno moj kohut kralovak zacal dobat do pletiva teraz ma trocha rozbytitu kozu nad zobakom a trocha krvi muide.tak som bol traz obyt pletivo igelitom z vnutra hadam pomoze
cuvaj este jedna otazka.mislis ze tim ze su bazanty v takej voliere aku mam mn omislim tim ze nemaju pod sebpu zem rastliny a tak ze mozu byt z toho taky neisty a vystresomvany? ci by to nijak nemalo na nich vplyyvat?
no aby se cejtily bezpečně tak by tam měl bejt nejakej velkej keř aby na ně nebylo vidět a aby se skovaly slepice před kohoutem, taky by na ně mělo svítit sluníčko, a měly by mít hlínu na hrabání aby si prousily drápy a zobák a aby se mohli popelit
ved jasne len si videl ako tam mam volieru.ak im tam dam hlinu tak to vsetko rozhrabu po celej voliere.a teraz v zime im bude aj tak nahovon ked zamrzne hlina
mm mno moje bazanty uz vydrzali -24 mrazy mno tak uvidime dneska im idem seno ponapravat dake im tam este dam potom vodu ason 3-4razy cez den im dam novu alebo snehu im za lopatu dam mno a krmivo.som im spravil zmesku:mam psenicny odpad,ten som si preosial a v tom su vseliake zrnka a to miesam s kukuricov a psenicou vies ako to zeru?
my kukuřici letos neměli, dávám jim směs pro nosnice, pšenici, ječmen, strouhanou mrkev a tvrdej tvaroh. Vodu jim dávám neustále a když velkej mráz tak jim přinesu sníh, a neustále tam mají jablka. Plevy už jim nedávám protože je to samej bordel, našel jsem v tom i sušený myši, dnes venku bylo -5 a bažanti měli 2°c protože je ten skleník přilepenej k domu.
ahoj martin.dneska som skusal dat bazantom tie jablka pokrajal som im to,mno ale nwm nebažili moc po tom.jedna kura si zobrala jeden kusok odniesla si ho v zobaku do ukrytu a tam to zjedlaa mno ale ostanim sa to asinepacilo mno ale skusim im este tu mrkvu mno