mám březnové vlašky a stále mi nenesou, kde by mohla být chyba? Vypadají dobře a spokojeně, hřebínky mají krásně prokrvené a rudé, kurník suchý bez průvanu, většinu dne běhají venku a hrabou, zobají. Vodu i další krmivo mají také k dispozici. Je možné, že jim nevyhovuje hnízdo a proto nenesou? Nebo mám být ještě trpělivá a je na ně brzy? Děkuji za odpověď.
Vlaška koroptví - nenese :o(
mám březnové vlašky a stále mi nenesou, kde by mohla být chyba? Vypadají dobře a spokojeně, hřebínky mají krásně prokrvené a rudé, kurník suchý bez průvanu, většinu dne běhají venku a hrabou, zobají. Vodu i další krmivo mají také k dispozici. Je možné, že jim nevyhovuje hnízdo a proto nenesou? Nebo mám být ještě trpělivá a je na ně brzy? Děkuji za odpověď.
mám je od pana Žilince z Nečtin, myslím si, že jsou to opravdu vlašky. Před chvílí jsem zjistila, že začnou nosit, až sklopí hřebínky,. tak uvidíme.
od pana Žilince z Tachova mám taky vlašky koroptví, ale jsou to spíš nějací zmetci co snáší malá vajíčka a je na ně hrozný pohled. Vždyť vlaška má mít velká bílá vejce a klopené hřebeny u slepic a u těch mých slepic od p.Žilince má z 11 slepic klopený hřeben jen 4 slepice. Jde vidět, že někteří prodejci jsou pěkní kšeftaři, hlavně, že prodají. Mně ale nic jiného nezbylo, protože co jsem měl svoje kuřata, tak mi je sežrali potkani a proto jsem si od p.Žilince objednal 12 kuřic a 1 mi chcípla, protože si požíraly peří a na krvácení chcípla.
Takže nedoporučuji pokud chcete začít s vlaškama kupovat od p.Žilince z Tachova!!! Navíc na vlašky jsou i dost malé, možná proto, že jsou hlavně na prodej. Aleš
No a spletla jsem adresu, je to jak píšete, Částkov u Tachova. Omlouvám se mystifikaci. Fotku zkusím přidat později.
- ZO ČSCH Klatovy pořádá Na Pazderně ve dnech 6. - 7. 11. podzimní výstavu králíků, holubů a drůbeže, speciální
klubovou výstavu vlašek Praha a výstavu morčat a drobných hlodavců. Otevřeno. Pá 8 - 16 hodin, So 8 - 13 hodin. Srdečně
zveme.