Je to svrab?
Můžete se na to mrknot v kapitole "Lékárnička" na mém webu.
http://www.adnort.webs.com/My_html_FirstAidKit.html
Díky moc za nabídku. Z Prahy jsem, ale v tomto obdobi tady byvam tak po ruznu. Urcite bych to nechtel zadarmo, reknete si, co chcete :) Nebo pokud by to slo postou treba na dobirku
Ahoj, jsem chovatel amatér...mám papouška - koreláka, kterého jsem zachránila od miniaturní klece s křídly skoro bez peří. Včera jsme si přivezli korelku a dvě andulky. Chtěli jsme mu pořídit kamarády. Nelíbil se mi zobáček u jedné z andulek (nechtěla jsem ale při aktu předávání protestovat, když jsem viděla, že potřebuje pomoc) a chci to řešit...vše odpovídá výše uvedené nemoci. Vyklízíme dnes celou voliéru od dřevěných přírodních bydýlek a papoušky jsme dali do karantény (andulky jsme pověsili s klecí na strom)...zítra pozvem veterináře, aby všechny okapal těmi zázračnými kapkami....,ale není tu řečeno, jak a co přesně říci tomu, od koho ji máme? Měl tam plno andulek, korel, i jiné...dřevěné voliérky, dřevěná bydýlka...navíc jim je již přes rok. A klece měli starší než rok určitě. Jak rychle se šíří červotoč? Jak ošetřit dřevo voliéry v místech, kde je dřevo nastálo? Může se dostat i na pergolu? Díky