Taky jsem vzal babičce starej keramickej pekáč...jakýpak s tim štráchy.. Když budete vymýšlet něco složitějšího, tak se vám to bude špatně čistit,atd..pokud se vám nelíbí nádoby, můzete je zahrabat. Ale nedávejte moc hluboké nebo je moc nenapouštějte,spousta papoušků se potom bojí.
Vidíte, taky jsem se chtěla zeptat, ale bylo mi blbé pořád se vyptávat.
Papoušek se chodí koupat sám a rád, nebo ho to musím naučit?? My to zkoušeli s naším mazlínkem zatím jenom jednou- kravál jako bychom mu trhali peří a polovonu dne se s námi "nebavil"... Jestli ho to musíme nějak postupně naučit, poradíte mi někdo jak?? Děkuji.
Tak tedy naše andulky se koupou samy a rády.Používám velkou keramickou misku pod květináč,milují také sprchu rozprašovečem na květiny...u nás násilí netřeba :-)
Přál bych vám vidět penanty.Mají asi 5cm hlubokou mísu a rochní se tak,že skoro nevyletí na bidla.Zato senegal chce jen rosit a to se nakrucuje ze všech stran dokud nejni řádně zkropen.Petr
Na koupání jsem koupil obyčejné plastové misky pod květináč. Všichni australani se rádi koupou, naopak alexandrři tomu moc nedávají. Dříve si alespoň namočili nohy a zlehka i břicho, ale nyní se nekoupou. Ti se spíš sprchují v dešti.