A je to tasdy
Zbyněk Pokorný: Mazány jsou i příspěvky, které nemají určitou informační hodnotu. Cílem je odstranit veškeré nevhodné příspěvky tak, aby neměl někdo snahu opět rozpoutat hádku, takže to co ukazujete jako příklad: "tak už se nehádejte a radši vkládejte fotky ať je to o papoušcích" muselo být vymazáno. Kdyby u toho bylo připsáno ještě něco užitečného k tématu, tak to smazáno nebylo.
Netuším, co jste v příspěvcích psali, ale s výše uvedeným souhlasím:-))
Petrovy příspěvky a odpovědi k tématům osobně považuji za přínosné, nezabývá se hloupostmi a myslí rovně, bez postranních úmyslů. Ale citovaná věta mě staví na stranu Zbyňka, již nejednou se diskuse otočila k něčemu, co mi připomínalo vosí hnízdo. A Petr určitě tento záměr neměl.
Petře, nezanevřete tímto prosím na zdejší diskusi.
Cone,něco na tom mazání je.Dříve jsem měl login 2191968 a měl jsem okolo 170 příspěvků.Dnes jsem se na svouRegistraci nemohl přihlásit.Musil jsem se znovu zaregistrovat pod loginem borman.a vše začít znovu.Jedno je ale zajimavé číslo 230.164
mi zůstalo stejné.Petr
prosím o konkrétní případ, abych vám mohl sdělit proč byl daný příspěvek vymazán. Je to těžké posuzovat, jak píšete výše. Sám si myslím, že mám smysl pro humor a u některých příspěvků se i zasměju a klidně bych je zde nechal, ale určitě by se našel někdo, kdo by rozpoutal hádku. Je pravda, že někdy sem určitě také něco pochopil nesprávně a co si pamatuji, vymazal jsem např i příspěvěk p. Šišky. To bylo když jsem si nepřečetl jméno, kdo to napsal, prvně jsem to zcenzuroval a pak jsem si všiml, že je to od coneho a bylo mi hned jasné, že to bylo myšleno dobře.
Jinak ještě pro Petra: to je divné, že se nemůžete přihlásit. Rozhodně jsme poslední dobou nikoho neblokovali, takže jste si jist, že jste vyplňoval oba údaje (login a heslo) správně? Neudělal jste za loginem mezeru?
Jinak se nebráním tomu, aby zde cenzurovalo více lidí, protože příspěvků je tu denně mnoho a když pročítám všechny, tak se lehko přehlédnu a mohu chybovat. Takže klidně navrhuji Coneho, jestli má zájem cenzurovat.
Včera jsem se na tento login a heslo nemohl přihlásit/zkoušel jsem to cca 10krát/ a dnes to jde.Že by zafungovali Martani?Proto jsem musel provést novou registraci.Jinak co se týče vymazaných příspěvků,jednalo se o příspěvek do fora CENZURA.To jste mi vysvětlil a pak je vše vpořádku.Jen bych se přimluvil,mažte dotazy,které se stále opakují a jsou o ničem
a nemají pro chovatele žádnou hodnotu.Viz,nevíte co stojí a podobné.Petr
Takže raději bych osobně necenzuroval.
Zdravím šiška ol.
PS. to smazání nějak neprožívám, každý máme někdy ne ten správný den a můj příspěvek by asi napsán v jednom takovém.