Zdravim vsechny chovatele,prosil bych o pouceni s korelama co se tyce krizeni.Jak u nich funguje genetika?Vim ze je to snassi nez treba u rozel.Tak jak to je,kdyz treba bych si poridil belohlavyho samce a strakatou samici,mohli by mlade byt belohlave??Diky.
já té genetice rovněž nerozumím tak bych se také rád přiučil, já mám sestavený pár bělohlavý samec a lutino samička, mladé jsou, přírodní, lutino, bělohlavé, albino, straky a perly.. jak je možné že se objevuje postupně tak velká škála mutací od tohoto páru?
Tohle je muj par korel seda samice straka samec,letos meli jen jedno mlade,ktere samec kdyz byla bourka vyhodil:(
zbyte vajec meli cisty,tak jsem jim je sebral a ted tam ma samice asi uz 3-4 vejce doufam ze by mohla mit do podzima aspon to jedno mlade uvidime...
Mám jednu asi dost hloupou otázku,ale bohužel nevím zda může být korela celoročně venku ve volieře nebo ne.?? Dostala jsem od bráchy první korelu mám ji v kleci a přez den ji pouštím v obýváku ,aby se prolétla.Ale chtěla bych ji udělat venkovní volieru s tím,že bych ji prikoupila nějakýho kamaráda:-)děkuju za odpověd Mějte se Lenka
Ahoj Lenko není s tím žádný problém já je chovám celoročně v nevitápěné voliéře snášejí naší zimu skvěle jsou odolní vůdči nemocem a májí krásné peří jen když je opravdu nevlídno mám na voliéru velké desky makrolomu co nepropustí vítr jinak žádný problém :-) Ahojík mirča :-) PS:S nimi tam žijí i andulky a zabřičky vše už 4 roky venku