zimoviste me vyslo neco pres 50 000,- uz to ani nepocitam:D a venkovni jeste nemam ale pocitam tak na tich 20 000!! ty jeste nemam. snad pristi rok? nebo na zimu? tedka schanim sikovynhoa nemoc drahyho kachlickare? nevite o nekom??
Pro Lukee -mě vyšla voliéra bez zimoviště na 6 000kč...... ( 2x2x1m) Nemáš ji náhodou od toho studentíka, co je dělá na kšeft?
Pro Jakub .ara: 723248730 p.Paiskr, kdysivá dělal jako podnikatel obklady, dneska je na tom zdravotně né zrovna dobře a občas! bere melouchy,odkaž se na mě a hodně naléhej:-)),našim dělal koupelnu, trochu mu to trvá ,ale dělá velice dobře.
Mě by se taky líbily ary, ale nemohu jim dát potřebný prostor, tak je nemám. Bohuže se stává, že někdo má tak prostor pro andulky a strčí tam kdeco, jen proto, že to chce mít. A pak se chovatelé obhajují, že někteří papoušci odchovávají ve sklepě a že je to pro ně to nejlepší, kde mohou odchovat mláďta.
Jakube, jak velké výlety budou ty venkovní? A co v nich plánuješ chovat? Myslím, že 4 venkovní voliéry s dobrým pletivem a kostrou z obyč. FE jaklů vyjde více než 20. Začal jsem s prozatím jedním výletem 4 x 2,5 x 2 a vyšlel mě s dlažbou, podsypovým materiálem lehce kolem 15. Pletivo strop 2,5 x 1,5 / tl. 1,85mm/ je za 180kč za metr, přední pletivo je svařovaná síť o rozměrech 1 x 2 m, oka 10 x 1,5 cm, tl. drátu 4 a 2,5 mm / asi 450 kč za kus /, jekle na nosnou konstrukci 50 x 30 mm, pomocné 40 x 20 mm, nátěrové hmoty atd...., 120 cm zastřešení polykarbonátem, nějaké to oplechování..... no zkrátka hrůza. Bude k nim napojeno ještě 8 voliér o šířce již jen 1m, ale i tak to vidím na příští a přespříští rok.