Ahoj,potrebuji poradit,vcera jsem dala papouskum nat z mrkve a dneska jsou nacepyreny a nevykazuji aktivitu , dala jsem je ihned do male klece pod svetlo a do vody pridala vitaminy, jedna se o par rosel , doufam ze rano nebudou natazeny :'( , vim ze nic jineho delat nejde, tak se ptam jestli neni problem v te nati,protoze jinak maji porad vse stejne , jen tu nat jsem dala az vcera. Diky za odpovedi
Jestli jste nať pořádně oprala pokuď byla z krámu a nebo jestli na zahrádce nestříkáte nějakým prevítem proti všelijakým housenkám. Jinak by nať vadit neměla.
Problém by neměl být v podání nati,ale především v množství podané nati, pokud mají průjem. Ovšem ten můžou mít z čehokoliv. Kolik té natě měli k dispozici?
no dala jsem jim do klece asi od trech malych mrkvi , jsou zvykli ze jim podavam takhle pampelisku , osobne mi to prislo jako malo, dala jsemjim ji poprve a cekala jsem jestli jim bude chutnat .
reakcee na zmenu krmiva. papousek se nažral z casti jen tou nati a pak už nepožil moc zrnin a pak mel ridky trus.papouskum ted davejte vetsi pridel zrnin a ono se to do par dnu zpravi.
dekuji za odpoved, i kdyz oni maji zrni i zelene k dispozici kdykoliv, nevim,zda by zelene krmeni zpusobilo apaticnost a nacepyrenost, to co jsem popisovala nahore,ale je pravda ze maji trus jak vodu
Dobrý večer, pokud je nať z vaší zahrádky, tak bych nehledal příčinu zhoršení zdravotního stavu v nati. Osobně podávám vše co je momentálně k dispozici na zahrádce u nás i u obou sousedů / samozřejmě jen to poživatelné / v množství nadbytečném a prozatím problém nebyl.
V těchto vlhkých dnech, kdy relativní vlkost je kolem 90% podávám do vody preventivně Acidomid E. cone